• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Общи приказки
/
Поръчка, доставки, разпространение

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
05 Ян 2013 01:38
Bloucester
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Поръчка, доставки, разпространение #64892
Най-накрая успях да си взема сборника, не без премеждия, защото я бяха пратили в грешен офис на Еконт (за което екипът и специално Ал Торо нямат никаква вина). Смятам, че се е получило много добре като оформление, обем и качество на разказите.

Ейдриън Уейн писа: писа:
Щото си знаем "матриала". ;)

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

07 Ян 2013 10:04
partci's Avatar
partci
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 6
Поръчка, доставки, разпространение #65215
Процесуален въпрос - доколкото гледам по картата, за клубчето се слиза на Плиска, нали? В тоя сняг не съм с колелото и леко не ми се трамбова като гламав.

07 Ян 2013 10:13
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1309
Поръчка, доставки, разпространение #65218

partci писа: писа:
Процесуален въпрос - доколкото гледам по картата, за клубчето се слиза на Плиска, нали? В тоя сняг не съм с колелото и леко не ми се трамбова като гламав.

Процесуален отговор - ами поръчай си го от сайта за 10 лв: www.legacyofkreya.com/bg/books/p ... -geroi-br1 . С доставката на Рапидо, ще ти го донесат до вкъщи за 12,5-13 лв., което е дори и по-евтино от това да "трамбоваш" до Плиска! ;)

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

07 Ян 2013 10:19
partci's Avatar
partci
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Поръчка, доставки, разпространение #65222
Имам консултации на една спирка от Плиска, а колкото до поръчката от сайта - преди ЧНГ си изпразних картата и няма особени изгледи да я пълня скоро отново.

07 Ян 2013 10:22
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Поръчка, доставки, разпространение #65224

Имам консултации на една спирка от Плиска, а колкото до поръчката от сайта - преди ЧНГ си изпразних картата и няма особени изгледи да я пълня скоро отново.

Ти си знаеш как ти е най-удобно. Само да уточня, че се плаща на куриера на ръка наложения платеж, като ти я донесе, а не с карта:)

07 Ян 2013 10:36
partci's Avatar
partci
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Поръчка, доставки, разпространение #65229
Доста изчерпателно ми отговори на въпроса. Да ти е хрумнало, че може да искам да отида да разгледам клубчето?

07 Ян 2013 10:37
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Поръчка, доставки, разпространение #65230

Доста изчерпателно ми отговори на въпроса.

Моля!:)

P.S. Клубчето е супер. Вчера откарахме 5 часа там в игра на Discworld:Ank-Morpork с Майндкрайм и Anardil:)

07 Ян 2013 16:07
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 219
Поръчка, доставки, разпространение #65293
Най-накрая се сдобих с пълен комплект книги от новата вълна :) Това разбирасе стана след три имейла и обикаляне на половината Пловдив/тези от еконт явно не могат да четат/,но както и да е важното е че са в ръцете ми и след,като ги прочета ще мога да плюя наволя :)

ПП. Торо не знам кой ти е админ на сайта ама не го пускай да пише имейли пиян :)

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

07 Ян 2013 16:30
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2338
Topic Author
Поръчка, доставки, разпространение #65295
Хахаха, ок, ще видя за какво иде реч :)
Иначе се радвам, че са ок нещата вече, сега и аз бера ядове с тия еконт и по-други линии, ама пък като помня с български пощи какво беше и направо ми идва да ги разцелувам, все пак имам проблеми само с една на 10-15 доставки...

07 Ян 2013 16:36
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 988
Поръчка, доставки, разпространение #65297

nixata писа: писа:

Доста изчерпателно ми отговори на въпроса.

Моля!:)

P.S. Клубчето е супер. Вчера откарахме 5 часа там в игра на Discworld:Ank-Morpork с Майндкрайм и Anardil:)
Значи Организаторът, Редакторът и Авторът си играят игрички, а ние феновете да си чакаме!!! :cry:
...И НИЕ ИСКАМЕ ДА ИГРАЕМ, но КИ! :)

kiril-ps.itch.io/

07 Ян 2013 16:53
Leidrin's Avatar
Leidrin
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 152
Поръчка, доставки, разпространение #65303
Кирчо - ти откъде знаеш, че това не е кодово название за работна среща?

For them, for us, for Sommerlund and the Kai.…

10 Ян 2013 16:29
Leidrin's Avatar
Leidrin
Автор
Автор
Скрий Още
Поръчка, доставки, разпространение #65512
Днес прекарах четиридесет и пет минути в търсене на Сборника в Booktarding в новооткрития Mall Bulgaria. Смятах че ще успея да се справя със задачата сравнително бързо, като се вземе предвид безусловно разпознаваемата експресионистична корица на Сборника. А и се надявах, макар и с известни резерви, да видя един от петдесетте плаката, ако не току на витрината, то поне нейде из сравнително голямото помещение.
За съжаление, или не толкова, плакат нямаше. Но, казах си, това да е кусура.
Предприех дълго и упорито търсене из добре подредените рафтове, но след тридесет минути, в които видях заглавия на автори като Богдан Русев и Бранимир Събев ми стана ясно, че искам или не ще ми трябва помощ. От много шарения окото се уморява, а там си е шарено. Това от своя страна ме накара да преосмисля ползата от корицата. За да бъде забелязана книга на такова място, тя определено трябва да изпъква.
След кратко чакане някоя от учтивите, млади и наистина чаровни служителки да отчете факта, че някакъв костюмиран тип седи като в небрано лозе и очевидно има нужда от съдействие, опит за такова ми беше оказано.
Едно чернокосо миньонче на около двадесет и три се приближи и с тренирано обезоръжаваща усмивка ме попита дали може да ми помогне, ако търся нещо конкретно. Позамислих се какво точно да й отговоря, защото разни други конкретни неща започнаха да ми се въртят из главата, но като по-опитен в продаването се усмихнах по-обезоръжаващо от нея и с премерено смутена издаваща известно объркване интонация казах, че търся една сравнително нова българска книга, предназначена за юноши - Призвание Герой. Надеждите ми името да предизвика някакво разпознаване в погледа й, за мое огромно съжаление, не се оправдаха и тя попита на свой ред с известно объркване кой е автора на книгата. Позамислих се и отговорих “Александър Торофиев”. Отново бях разочарован от липсата на следа от разпознаване, затова додадох бързо “Ал Торо”. И това заклинание не подейства. Тогава прибегнах до скритото си оръжие и преди да успее да се окопити я довърших с “Това е книга-игра”. Това ако не свърши работа, не знам кое.
Не свърши работа.
Чаровната госпожица ме погледна смутено и ме помоли да изчакам, а тя отиде да се консултира с някоя по-знаеща от нея чаровница. Като преди това ме попита “Извинете, а как се казваше книгата?”. По дяволите, как така, как се казва книгата? Не успя ли да запомниш едно толкова набиващо се и предизвикващо логични асоциации заглавие? И още по-лошо, как така не си го чувала? Повторих, като очленявах внимателно всеки звук с натрапваща се интонация “Призвание Герой, Ал Торо, книга-игра”. Тя послушно кимна, вече запомнила и се запъти бързо към дружките си, да не би натрапващото се заглавие да не изхвърчи от чернокосата й главица, ако се позабави.
Проведоха интересен брейнсторм.
Моето момиче, за моя гордост, чинно повтори дословно това, което й бях казал.
По дяволите, заклинанието отново не сработи!
Магическите думи не предизвикаха никакъв желан от мен ефект. Четирите хубавици прекараха следващите две-три секунди в удивено мигане на парцали. После едната от тях се усмихна така както само една двадесет и две годишна госпожица може да се усмихва, хвърли ми многозначителен поглед и с мъркащ глас заяви “Аз съм герой!”.
Доста ми е трудно да опиша какво изпитах в този момент. Почти ми се прииска да не бях питал. Тогава обаче, за мое искрено учудване, една от красавиците каза “А! Да не е оная черната!”, с което изтри ехидната усмивка на онази и на нейно място дойде засрамено объркване.
Така! Така! Така!
Не беше лесно, даже малко конфузно, като тийнейджър на първа среща, но май се справих!
Моята чернокоска се завтече към един от крайните рафтове и след известно ровене се запъти към мен с една книга в ръце.
Запристъпвах от крак на крак и тя забърза отбелязвайки моето нетърпение.
Стигна до мен и с известно задоволство примесено с леко смущение каза “Господине, това е единствената книга-игра, която имаме в момента.” И тикна току пред носа ми книгата.
Пред погледа ми обаче вместо зомбясали чучела, на фона на сграда подозрително приличаща на НДК нарисувана от начинаещ тийн художник се беше изправила черната маска на Езъл Мухата!
Смутолевих, че благодаря за положените усилия, но търся онази конкретна книга “Призвание Герой” и си излязох преди да съм се изчервил съвсем.
Оказа се, че най-разпространената книга-игра от Новата Вълна е Патрул за Ада 2 в1!
И това ако не е кошмар!

Уважаеми членове на екипа,
Много Ви моля да проверите с Вашите/Нашите приятели от БГ книга, как е възможно това и да осигурите плакат и бройки във въпросната книжарница. В замяна на това аз лично ще презентирам продукта книга-игра на девойките там и обещавам да се погрижа книгата да стои на по-видно място и да се обръща специално внимание на целевата аудитория.

П.П. Пропуснах да споделя, че след като учтиво пратих по дяволите всички положени от нея усилия, девойката остави Патрула, там откъдето го беше взела. Тоест – грижливо го скри зад няколко други по-шарени книги. Стана ми тъжно, наистина. Едно такова – насмешливо – тъжно - конфузно. На фона на разни приказки.Та затова и реших да споделя с вас.

Моля не приемайте шеговития ми тон за заяждане. Той е шеговит, за да не бъде тъжен.

10 Ян 2013 17:02
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 988
Поръчка, доставки, разпространение #65516
Леле, Леидрин,
цял ферман за този сборник си написал. Аз ще бъда кратък:
Booktrading в Габрово - нито една КИ.
Helikon в Габрово - нито една КИ.
Но все пак Габрово е малък областен град и не може да се сравнява с Пловдив, Варна или Русе :)
Само веднъж, преди близо две години мернах Котето за кратко във вече затворилата книжарница Пингвините.
Така е в дълбоката провинция, за съжаление, но вече не сме 90-те и си имаме ИНТЕРНЕТ!

kiril-ps.itch.io/

10 Ян 2013 17:06
Leidrin's Avatar
Leidrin
Автор
Автор
Скрий Още
Поръчка, доставки, разпространение #65517
Мдааа, Кирчо,

Като гледам, ако е така ще трябва да се бръкна един лев отгоре за доставка или да се разкарвам до клубчето, с надеждта да го хвана в работно време. Ама хората дето не знаят за тея места, а и за съществуването и завръщането на книгите-игри биха си останали в неведение.

10 Ян 2013 17:37
Лисичков's Avatar
Лисичков
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 87
Поръчка, доставки, разпространение #65519
Уважаеми Лейдрин, много е хубаво, че си прекарал чудесно, разхождайки се в новооткрития Mall Bulgaria. Видял си чаровни млади момичета, поприказвал си с тях, предполагам че дори сте пофлиртували. Все приятни неща. Поне да беше накарал някой да те снима до тях, да сложиш снимка, че и ние да ги видим, ама нейсе.

Опасявам се, че си подходил крайно нелепо към издирването на книги - игри. Нима предполагаш, че някой знае за съществуването им, дори и да работи в книжарница. О, Боже, че те - младите чернокоси момиче, може и русокоси, гледат учудено и неразбиращо дори като ги питаш къде да откриеш Умберто Еко в цялата бъркотия дори. Не ги вини. Навярно си разчитал, чернокосото девойче да се завтече от вратата към теб с някоя книжа - игричка.

Пък и не се стискай, бръкни се с лев отгоре и си ги поръчай. Книгите - игри не са за мързеливци, както е казал поетът!

We Are Motörhead And We Play Rock & Roll!

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Общи приказки
/
Time to create page: 0.084 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (509 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • Yesterday 09:30
    • Пълен списък книги-игри - Нова Вълна (209 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Вилорп
    • 17 Юни 2025 15:20
    • Дигитализирани заглавия (36 Мнения)
    • в Работилница / Дигитализиране
    • от ringlas
    • 16 Юни 2025 21:47

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност