Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Можеше да си дадеш труда да измислиш по-интелигентно заяждане. В твоя въпрос няма особена логика, защото книгата от Инициативата няма да се продава, така че нямам колебания за търговския успех.
Но не мисля, че от авторите в първите два броя има такива, които са дали сериозна заявка за самостоятелна изява.
Затова ли и излизането на твоята бъдеща книга все още е под въпрос?
Да вземеш да научиш малко български, че ставате за смях вие, сериозните писатели. Вероятно си искал да кажеш, че самокритиката ми е основателна. За да е обоснована, трябваше да си дам зор да я обоснова, а аз не съм направил такова нещо.Това ми направи впечатление като сериозна (и напълно обоснована) самокритика.
("Отново заедно") Не е достатъчно добро, за да предизвика интерес. Като гледам и отзива на сериозните почитатели на книгите-игри, и за тях това е по-скоро любопитен експеримент, отколкото страхотно преживяване.
Обоснови се, ако знаеш как се прави това.В момента е разколебан и не знае струва ли си да пуска цяла нова книга - но това винаги може да се промени.
Това е долна лъжа, хванах произволно 7 книги от рафта и струват съответно 80 лева, 1300 лева, няма цена, 75 лева, 37 лева, 40 лева и пак 1300 лева. Съответно директно сравняване на цени отпреди 15 години с настоящите е... ами... абе айде няма да казвам Колко беше тогава минималната работна заплата? А комисионната на книжарниците? А наема? Средна стойност на останалите книги? Какви са инфлационните проценти от тогава, умножени един по друг за годините? С тези 5 лева за книга колко хляба можеше да си вземеш и колко литра бензин?Те и навремето бяха по 3-4-5 лева книжките, нещо сравнително достъпно за децата.
Обоснови се, ако знаеш как се прави това.В момента е разколебан и не знае струва ли си да пуска цяла нова книга - но това винаги може да се промени.
За моята книга за Инициативата не мога да дам предвиждане.
Трябват ми два месеца, за да я напиша и още месец за редакции. Нямам ги. Вероятността да остана безработен през лятото на 2014-а за момента я оценявам на около 20%. Ако това стане, няма да работя поне половин година, и тогава е 100% сигурно, че през декември 2014-а ще има книга-игра от Инициативата.
За момента съм се фокусирал само върху "Пътешествието" и не вървя с добро темпо по много причини. Реших, че ще дам "Пътешествието" на десетина човека и след техните мнения ще правя планове за книгата на Инициативата.
Това не е вярно, всъщност е точно обратното. Мисля, че сме го говорили вече и няма да навлизам в детайли (ако някой не поиска), но е по-изгодно да се пуснат три отделни книги, така пазарната стойност ще е повече от двойна, а разходите, много по-малки (от двойни).Аз не съм любител на сборниците. Предпочитам всяко едно произведение да е отделено в собствено книжно тяло, със собствена илюстрация на корицата... (и т.н.)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas