Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
и на мен ми любопитно как се става член? това някакъв затворен клан ли е? има ли членски внос? въобще как се решава това? Ясно, че представителите на СКИ пишат във форума,но не всички които пишат във форума са от СКИ.
Обмисляте ли някакви други артикули на СКИ, като например тениска с обратната вампирка, някоя друга Никса хранеща се с черепчета?
Призвание герой ще продължи ли да действа по схемата 3 в 1 и мислите ли да сцепите сборника на три отделни книги, с три отделни корици?
- Ники обмисляш ли в Призвание герой представя да издадеш тази българската книга-игра, където е участвала във френският конкурс за книга-игра? Четох, че много са я харесали.
Няма планове да се сменя формата на "Призвание герой", засега. Бройката от три разказа се оказа най-сполучлива досега, но никога не сме се ангажирали към нея - ако има достатъчно на брой достатъчно добри КИ, можем да пуснем и повече от 3, например ако са кратки. Ако не харесаме повече от две, ще го пуснем с две.Обмисляте ли някакви други артикули на СКИ, като например тениска с обратната вампирка, някоя друга Никса хранеща се с черепчета?
Призвание герой ще продължи ли да действа по схемата 3 в 1 и мислите ли да сцепите сборника на три отделни книги, с три отделни корици?
Имам два въпроса :
1.Кога ще има 50 % намаление на книгите ?
На този адрес може ли почитателите на жанра да пращат писма до издателството ?
Уча се, психич, начертал съм си и план - регистрация по ДДС, членство в АБК, верига от книжарници, собствено разпространение и на едро в борсите и собствена печатница. Като затворим веригата, може и на 45% да продаваме по празниците, а до тогава ще разитаме на подкрепата на истинските фенове на жанра, които мислят как да ни подкрепят и с какво да ни помогнат, а не как да ни тролват из форумите За щастие този тип хора не са малко също.На този адрес може ли почитателите на жанра да пращат писма до издателството ?
ПС . Торо , учи се от Сиела поне си работил с тях
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas