Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Торо, никъде не съм злословил по адрес на кой да е издател, еле пък съм вменявал, че не си плаща правата - дали това е така или не, факт или спекулация - нито идва от моите писания, нито съм аз човекът да го доказвам. Не съм инспектор Дюдю и нямам претенцията за такъв. Та в случая ти подвеждаш хората с това ти изказване.Радко, ще помоля най-учтиво да спреш да злословиш първо по издателите с абсурдната теория, че само вие сте плащали права за чуждоезични издания (което малко ми е съмнително колко вие сте ги платили и каква е реалната сума, като в схемата е замесен доказаният патологичен лъжец Вилиан) - това не е старата вълна и има половин дузина издателства, които работят с преводни автори напълно легално; както и по разпространителите, където на теб би трябвало да ти е ясно ценообразуването - поддръжки на сайтове, домейни, безплатни доставки и колко печалба реално остава на заглавие.
Казах, че няма да се меся публично вече във вашите начинания, но хвърлянето на кал няма да бъде толерирано. Това е последно предупреждение от мен. Помагаме с каквото можем, но трябва да има някаква хигиена в комуникацията и отношението.
...Всеки автор/издател си прави ценообразуване на базата на разходи и вложени средства. Пазарът ( колкото и скромен да е в момента) си казва оценката. Това е най-достоверният показател.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas