Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Нямам никакъв проблем с индукцията, дедукцията или дори акведукцията, мерси че попита.Освен това в регламента ясно е казано, че при равен резултат между двама души, те се класират по жребий. Затова логичното тук е, че изказването ти е продиктувано от лоша индукция. Съжалявам, но в действителност си прав, че за ТЕБ самия това е подхода, и аз съм доволен, че не ти провеждаш конкурса
![]()
Всъщност, напълно съм съгласен. Не виждам нищо нередно всички тези критерии да бъдат взети под внимание, кумулативно. Беше представен аргумента че бонус точките, ще зависят от "най-добре" описаната задача - за мен това е също толкова мъгляво понятие като "описано с най-красивия отенък на синьото" - самият Майкъл е дал начина за описване на задачата, изречение по изречение. Приемаме, че всички равни, най-високи резултати ще спазват тази формула-минимум. Оттам нататък, какво значи добро описване? И следва ли да бъде "наказан" човек затова че изрично се е пръдържал само към този задължителен модел? Ами, само Майкъл и Торо си знаят - което и исках да кажа.Тогава, по същия начин, както с жълтиците може да се аргументира, че е логично при равни точки сила да се даде предимство на онзи, който ги е постигнал с минимилен брой ходoве или с минимално използване на уменията на търговците.
Тук принципно съм много съгласен с теб, обаче:Ако има 5-тима с равен максимален брой точки от всички задачи , то те си разделят 1-вото място. Не е справедливо при еднакво положени усилия за решенията на задачите , един да се класира на 1-во място , а друг на 5-то място само заради това ,че е нямал късмет в тегленето на жребия!
Това са условията на кокурса с които всички сме се съгласили с факта на участието си и които не вярвам да подлежат на обсъждане. Освен това - как точно ще определиш кой колко усилия е положил? Ако говорим за брой вложени часове - аз вероятно трябва да взема две първи награди, примерно (Да, вживявам се понякога - геймърски инстинктиУсловия на конкурса:
Тестовете се оценяват от Ал Торо и Майкъл Майндкрайм и поставената от тях оценка не може да бъде оспорвана.
При равни точки между двама или повече участници се тегли жребий кой да е на по-предно място.
Затова ти казвам, че ако правиш конкурс и смяташ да тълкуваш правилата, които си написал свободно и да ги интерпретираш, както ти си прецениш на базата на видяното, значи не си подходящ за това начинание. Но животът поставя неподходящите хора на всевъзможни места
![]()
Ами, всички бонус точки + цялата задача с превода ще се оценяват субективно (субективизъм, заложен в самите правила), на базата на видяното в отговорите. Дали това прави Майкъл и Ал неподходящи да провеждат конкурс в твоите очи - ти си преценяваш.
Признай, че просто искаш да изфукаш с човечетатаЕдин интересен , а и забавен ,начин за улесение и решаване на 4-тата задача който използвах.
![]()
Признай, че просто искаш да изфукаш с човечетатаЕдин интересен , а и забавен ,начин за улесение и решаване на 4-тата задача който използвах.
![]()
Но, сериозно:
Тебе наистина ли ти е било по-лесно така? Щото аз не мога да си представя дори как я правиш схемата. Да не говорим, че с тия стотинки няма как да отчиташ разните му там 250, 500 и 750-ици...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas