ПП: няколко уточнения, изникнали покрай задавани ми въпроси:
1. Ако ще пишете по произведението - пишете по него. Не се опитвайте да представите нещо в линията на "Героят сънува, че предвожда космическа армада!". Такива произведения ще бъдат отхвърляни.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Дами и господа, писатели и читатели, обявява се нов конкурс за разказ-игра.
Основното условие е да бъде фентъзи разказ-игра в свят създаден от Любомир Николов (познат на всички ни като Колин Уолъмбъри и Тим Дениълс).
Какво значи това?
Избирате си едно произведение или поредица на Любо и пишете разказ-игра в света му.
Произведенията ще се оценяват по три критерия:
1. Литература - изказ, стил и до колко се опитвате да влизате в духа на произведението.
2. Игрова част - познато ни още като геймплей - обхваща системата на разказа, схемата на епизодите И описателността на изборите.
3. Техническо оформление - техническата част от нещата - правопис, пунктуация, сгрешени препратки...
Срокът за писане е два месеца - конкурса ще приключи на 30 Септември 2012г.
Разказите не трябва да надвишават 100 000 знака (с разстоянията). В това се включва целия обем на произведението!
Разказите можете да изпращате в текстов формат на Лично Съобщение към мен hameleona или на имейл hameleon_666 @ abv.bg със заглавие "За конкурса". Ако ги изпращате на имейла, посочете и ника си във форума.
Следва списъка със заглавия, по които може да се пише:
В лабиринта на времето
Гората на демона
Замъкът на таласъмите
Ледените пирати
Нощта на върколака
Огнена пустиня
Последната врата
Проклятието на замъка Мушмурок
Пъклената кула
Реката от която никой не се завръща
Реката от която никой не се завръща 2: Нокти срещу огън
Реката от която никой не се завръща 3: Леденият вихър на смъртта
Таласъмите са завръщат
Тайната на таласъмите
Господарят на зверовете
Светилището на Хиперборея
Трите камъка на съдбата
Всички изброени заглавия могат са дигитализирани в една или друга степен, което ще ни даде възможност да прочетем отново книгите, по които ще пишете.
1. Ако ще пишете по произведението - пишете по него. Не се опитвайте да представите нещо в линията на "Героят сънува, че предвожда космическа армада!". Такива произведения ще бъдат отхвърляни.
2. Не, не можете да пишете по фентъзи произведение на друг автор. Здраве и живот ще можем да организираме по един конкурс за всеки автор от старата вълна.
3. Ако книгата-игра, по която искате да пишете не е в горния списък - споменете го. Ще ви се каже дали може (най-вероятно не, тъй като журито трябва да е запознато и с произведенията по които е писано)
4. Разкази надвишили обема ще бъдат връщани на момента.
Аз спрях, просто не мога. Усетих се, че не ми е по силите. Надявам се другите участници да успеят.Като сме се разприказвали за конкурси, как върви този, пишете ли?
Ако изпълня всичко замислено ще ги прехвърля, и то с много, мисля че съм под 40 000 засега (не съм писал тия дни).Жорката доколкото знам вече е прехвърлил 100 000.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas