Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мога да напиша мнението си и за останалите предложения, но струва ми се и това е предостатъчно
Коментарите за пошлост ми се струват глупави, ненамясто и нищо повече от заяждане с Милан заради други негови действия тук на форума! Имало било 2-3ма 15 годишни на форума. Едва ли някой ще оспори че днес 15-годишните са запознати с "тия неща" не по-малко от 30 годишните.
Тази концепция днес продава - ФАКТ.
За ниското качество - ами това е аматьорски клип и за мястото където е качен никак ама никак не е зле. Направо си е добре.
(то не че мъжката аудитория ще гледа нещо друго освен мацката, но словосъчетанието "книга игра" и сайта ще останат в подсъзнанието след края на клипа - а точно това е целта)
Хахаха Е, дай сега да изкараме Милан виновен за "подвеждащата реклама". Сами сме си виновни.Сега се сетих още нещо за неговия клип. Смисъла му е - елате в форума на книгите-игри, където четем, играем и има яки мацки.
Да тук четем и играем, и има само едно момиче което иска да нарита всички, които се изказват със сексистки фрази
Първо място
Клипа на Милан - без НИКАКВА конкуренция
Обосновка - реално това е единственото нещо в конкурса, което ще накара незапознат човек да се поинтересува и отвори книга игра. А според мен точно това е целта на рекламата! Хората от форума - които знаем за какво става въпрос няма какво да бъдем зарибявани.
Коментарите за пошлост ми се струват глупави, ненамясто и нищо повече от заяждане с Милан заради други негови действия тук на форума! Имало било 2-3ма 15 годишни на форума. Едва ли някой ще оспори че днес 15-годишните са запознати с "тия неща" не по-малко от 30 годишните.
За ниското качество - ами това е аматьорски клип и за мястото където е качен никак ама никак не е зле. Направо си е добре. Едва ли целева групата трябва да я ограничаваме във високообразовани с по няколко висши пуритани с професионални умения и познания в областа.
Основни забележки - кофти избор на книга - и като заглавие и като визия - трябва да е някоя с по-ярка корица - да се набива на очи (то не че мъжката аудитория ще гледа нещо друго освен мацката, но словосъчетанието "книга игра" и сайта ще останат в подсъзнанието след края на клипа - а точно това е целта)
Щом си се хванал на хорото да рецензираш участниците с материалите им, тогава ще трябва да напишеш и за останалите.
Ама по кое време на денонощието?
За ниското качество - ами това е аматьорски клип и за мястото където е качен никак ама никак не е зле. Направо си е добре.
Особено озвучаването, където се е наложил да прибавя субтитри??? И това е добре?
(то не че мъжката аудитория ще гледа нещо друго освен мацката, но словосъчетанието "книга игра" и сайта ще останат в подсъзнанието след края на клипа - а точно това е целта)
И как ще останат в съзнанието, след като мъжката аудитория ще гледа мацката... обикновено, когато се появят надписи, а в случая са финалните надписи, всички изключват клипчето или връщат в началото за да гледат отначало всичко, при което ефекта на финалните надписи изчезва.
Ти сериозно ли всичкото това?
Чак ми е странно как от толкова критикари, дето го разнищихте отвсякъде, никой не забеляза, че Милан рекламира книгите игри с книга на която НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ "книга игра"
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas