Какво има да се предплаща? Конкурсът започна ли, някой изпрати ли книга-игра? Как сметнахте, че струва 15 лева?
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
По гореспомената сметка, както съм описал. Каквото прецениш.Shut up and take my money!
Къде и как мога да ви спонсорирам? Или времето за парите предстои да дойде...
Сметката, по която може да прави дарение или да се поръчва бройка за петнадесет лева, е следната:
IBAN: BG61TTBB94001526434356 - Societe generale експресбанк
BIC код/ SWIFT: TTBB BG 22
Основание - Предплащане за книга-игра Таласъмия 2014
В техен клон е безплатно внасянето на пари, пробвал съм го за Мутирала плът.
Доста е далеч във времето, но за 2ро място,че защо не и за 3то , да не се помисли за издаването им във формат "тетрадка"...
Досега тетрадките са организирани от Вилорп, не сме говорили с Лисичков за подобен род инициатива. Аз лично бих предложил Андроидско приложение, но все още сме далеч.9. Всички авторски права предналежат изцяло на участниците и същите са напълно свободни да правят каквото намерят добре със своите произведения. Единствено се надяваме победителят да ни позволи да издадем неговото произведение.
10. Вторият в класирането ще получи бъдещата книга-игра на Майкъл Майндкрайм от Инициативата, както книгата-игра на Ксенокс (Проект Калоян).
Редакцията на ИК "Квазар", на която съм ставал свидетел е повече от минимална. Призовавам да се помисли за професионален редактор (евентуално и гейм дизайнер), който да работи с автора за сериозно вдигане на качеството на написаното. Осъзнавам, че това е допълнителен разход, но ми се струва, че е важен и би повишил (лично за мен) стойността на наградата.
Разбира се. Ако трябва и еротични КИ ще приемем, няма ограничение.Спортни книги-игри приемате ли за конкурса?
![]()
Щото си знаем "матриала".
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas