Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Руски, пишеш нали? Айде, че скоро БГ КИ не е излизалаАз имам още 1/4 някъде докато завърша нещото ми, но така и не сядам да го пиша. Не знам дали отсрочката ще ме мотивира, но съм по-скоро за, да могат и другите да сколасат и да има (поне някаква) конкуренция (доколкото знам към момента предадените творби са... 1)
Официално съм аут от конкурса. Лаптопа ми изгърмя и утре влиза на ремонт. До 17 е абсурд да е готов, а и да е готов, имам около 1-2 дни да довърша предвиденото "произведение". Поради това, най-вероятно през май ще публикувам разказа, без да участва в конкурси...
Имате отсрочка до 17-ти Април, тъкмо по празниците ще могат да се изчетат творбите.
Спокойно, след като ми се дадат разказите освен че ще махна автора ще препиша и самото произведение, та да не не разпознава ни стил ни какво е писано =)
Несериозното отношение от страна на организаторите може би е следствие от също толкова несериозен подход от потенциалните участници.
При над 26 000 прегледа и 53 мнения в темата, на никой ли не му е интересно какво се случи с този конкурс?
....
Текущото мълчание обаче прави лошо впечатление (поне на мен).
P.S. Темата дори е маркирана като sticky, т.е. визуализира се във всички секции на форума. Предполагам, че това е допълнителна индикация за значимостта й, което прави поведението на организаторите още по-необяснимо.
Конкурсите може да са били 10, но за писане на КИ са само 4. И организаторите винаги са се съобразявали с евентуални желания за отсрочка.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas