Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Никса- Лисичков би трябва да е чел поне един от разказите нали е от светата троица
![]()
Не намирам за правилно авторите да гласуват за разказите си, особено в този конкретен случай, но щом имаме прецедент мисля и аз да скоча с бутонките.
Не го намираш за правилно, но все пак гласуваш. Защото има прецедент, затова ли изведнъж става... правилно? Или просто начесване на егото?(и не не е прецедент автор да гласува за собственото си произведение, може да погледнеш темата за гласуването за Златната Ниска, а и не само там
Слагам 250 лева за Ной, защото преди включването на active Ной си беше победителят на публиката. А намекът за подставените лица, които гласуват за Ной ми действа като допълнителен стимул да гласувам. От хората, които са писали, че подкрепят Ной с някаква сума не познавам нито zebra, нито Bloucaster. Освен това не мисля, че Лисичков и Jane Undead са гласували заради мен, вярвам, че простотийката им е харесала и затова я подкрепят
![]()
Това е нелепо. Какъв победител на публиката, какви 5 лв. Трима човека са заявили даване на пари за Ной - zebra, Jane Undead и Bloucester. Лисичков не го броя, нали и той .. си ТИ. Лисичков дори не го е прочел Ной. Гласува заради простотията и да не му се обиди суетния Клиф.
Благодаря на хората подкрепили Ной. Освен брой книжки според вноската си, те ще получат и някакъв допълнителен подарък. Оптимистичната прогноза е до месец да имаме Ной на хартия, а песимистичната прогноза гони средата на май.
Ами направо направи 5 бройки и ги раздай на хората, които са подкрепили. Не виждам никакъв смисъл от тази книжка. "Самсон" беше готина, имаше сюжет беше забавна. Тази дори и хард феновете тук не се изкефиха. Поредица от несвързани пародийни случки, в които хуморът е преситен и манджата е адски пресолена. Цялото нещо с този "Ной" ми заприличва на "Левски" на Максим Генчев: "Дреми ми, че не я харесвате, това е моят Ной, това е шедьовър".![]()
Защо съм против тетрадките. Защото качеството им е много ниско, а заради достъпната си цена (някои направо се раздаваха безплатно) стигат до децата.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas