Това ми се струва принципно добро, само с лека корекция - да не са брой гласове, а процент. Знае ли човек, догодина активните гласуващи може да са само петима, може да са 5 пъти повече от сегашните.Някакъв шанс да го променим на "На балотажа всички с до пет гласа разлика от водача също печелят първото място" и да дадем награда и на Жорката и Королев? Така ще се постигне най-добре желанието от горния пост да се уважи труда на художниците.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Значи в крайна сметка да анулирам самолетния билет на Королев за юни за Таласъмията щом няма да получи поне плакетче за труда си?
[2/27/2017 11:13:29 PM] Неделчо Богданов: op
[2/27/2017 11:13:37 PM] Неделчо Богданов: da te agitiram da glasuva6 za kotaraka
[2/27/2017 11:13:45 PM] Неделчо Богданов: ostavat 40 min
[2/27/2017 11:23:28 PM] Alex: Нали печелят двете в момента
[2/27/2017 11:24:00 PM] Неделчо Богданов: ne pe4eliat dve
[2/27/2017 11:24:07 PM] Неделчо Богданов: pe4eli tvoiata po uslovias
Понякога нещо звучи добре на теория, но на практика се оказва, че не е. Така се получи и с това правило. И не защото Zort притежаваше "златния глас", а защото не смятам, че беше коректно по този начин да се излъчи единственият победител. Дори и някой академик в областта на изкуството да беше, то пак не считам, че това е правилният подход.
Направих грешка и я поправям. Да, късно е, но истината е, че не вярвах, че ще се стигне до тази ситуация. Респективно и не исках да разбунвам духовете с промяна във връзка с нещо, което е изключително малко вероятно да се случи.
Никой не ми обясни обаче, защо като е считал, че правилото е такова, не е възразил навреме в съответната тема, а post factum, започна да го обругава. Отделих време да се запозная с всички рисунките на художниците във всяко едно произведение - не само публикуваните за конкурса. На времето и разбиранията ми - майната им, защото това си е чист субективизъм, но не вярвах, че след миналогодишните дандании, ще стигнем пак до тук.Правилото със Зорт, разбира се, беше супер смотано, това няма някой, който да го подлага за съмнение.
Това не е вярно. Ако имаш желание, можеш да бъдеш полезен на общността и с други неща. Например, доброволен труд по време на събитияМоето мнение е всичко онова с което мога да бъда полезен на тази общност. В тази ситуация, не усетих то да се цени особено.
Някой би казал, че се намесва на страната на организаторите, обезстойностявайки моето мнение, но ще припомня какво отношение демонстрира и към тях малко по-рано относно техническия проблем с анкетата. Той просто си е така и така спрямо мен особено често.
1. Какво искаш, да не му отговоря ли? За мен са обиди, за останалите е спам, за някои е зрелище за пуканки. Извинявай, но с такава персистираща полюция ми се отщява въобще да пиша каквото и да е тук и знам, че не съм единствен. Каква реакция според теб е адекватна, да си мълча, като някой излиза и говори простотии по мой адрес? Естествено, че ще го смачкам.
2.И както каза Мишо - можеш да си полезен по много начини. Ако извадиш едни десетина бона ще издадем много яка четирилогия, търсим си и човек за Алея на книгата във Варна и пролетния в НДК. И ако искаш можеш да попълниш българските книги-игри в gamebooks.org и да написваш по някоя и друга новина примерно на седмична база - можеш да започнеш с обявяването на резултатите за пъстра никса. И някой трябва да черпи бира на 9-ти, можеш да си полезен и с товаПоследно, един канал в youtube с видео ревюта за всяка книга от новата вълна и някои от старата ще е много полезен.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas