Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Какво не е номинирано още?
Вместо корицата на ПГ5 е прикачена тази на Генезис. Мисля че Зорт и Джордж Ал ще се съгласят, че при това положение трябва тазгодишното издание за Пъстра никса да се обяви за несъстоятелно, тъй като се е компроментирало и гласуващите са вече повлияни
Спасе, колко ти платиха?
Условия за участие в гласуването:
Потребителят трябва да: 1) се е регистрирал във форума преди дата 21.01.2017 г. и да има поне 5 мнения считано от 01.01.2016 г. до днешна дата (29.01.2017 г.) или 2) да напише 10 мнения в темите от секция „КНИГИ-ИГРИ“ до крайната дата за гласуване в първия етап (24.00 ч. на дата 14.02.2017 г.).
Условия за участие в гласуването:
Потребителят трябва да: 1) се е регистрирал във форума преди дата 21.01.2017 г. и да има поне 5 мнения считано от 01.01.2016 г. до днешна дата (29.01.2017 г.) или 2) да напише 10 мнения в темите от секция „КНИГИ-ИГРИ“ до крайната дата за гласуване в първия етап (24.00 ч. на дата 14.02.2017 г.).
Как и къде в профила си мога да видя колко мнения имам в конкретна секция?
Със сигурност не отговарям на условие 1), но за условие 2) не виждам да има начална дата за мненията, обаче не знам как да видя колко са мненията ми до сега в секция „КНИГИ-ИГРИ“. Към мненията до сега в профила се виждат темата и категорията, но не и секцията. Освен това виждам мненията си само от юни 2016, предполагам от старата платформа не ги брои?
Вместо корицата на ПГ5 е прикачена тази на Генезис. Мисля че Зорт и Джордж Ал ще се съгласят, че при това положение трябва тазгодишното издание за Пъстра никса да се обяви за несъстоятелно, тъй като се е компроментирало и гласуващите са вече повлияни
Спасе, колко ти платиха?
Някой да оправи правилата в първото мнения, че там сроковете за гласуване (например) са различни) или да се създаде тема само с правилата за гласуване, че ако не проследиш цялата дискусия е малко неясноНапомням, че остават само 4 часа до изтичане на срока за номиниране.
Утре Спас ще публикува темите и може да започнете да гласувате![]()
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas