Наистина, ако четете това, значи сте вече на правилното място, където чудесата се случват и един жанр ще се възроди от славното си минало, за да погледне напред в бъдещето. Сега няма да обясняваме какво са и какво бяха книгите-игри. Вместо това ще говорим за доброто и как то винаги побеждава...
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
София предлага наистина много места, но спокойните, там където няма да има глъчка и шум от други посетители са малко. Има по крайните квартали, но по-добре е в центъра. 25 кинта не са много пари за ресторант по принцип. На повечето места в центъра си е по-скъпо. А да ходим по места като Дивака или Кривото е несериозно - уикендите там е пълна лудница, пиянщина и персонал, който ти обръща внимание редичко. А и мястото никак не е ужасно - има си всичко и обслужването е на добро ниво. Аз съм ходил често там на сбирки.Ще дойда, но сте подбрали ужасно място за срещата. Да изхарчи човек двайсет и пет кинта за час-час и половина в Яйцето... как да го кажа, София предлага доста по-добри възможности за хапка-пивка.
Щото си знаем "матриала".
София предлага наистина много места, но спокойните, там където няма да има глъчка и шум от други посетители са малко. Има по крайните квартали, но по-добре е в центъра. 25 кинта не са много пари за ресторант по принцип. На повечето места в центъра си е по-скъпо. А да ходим по места като Дивака или Кривото е несериозно - уикендите там е пълна лудница, пиянщина и персонал, който ти обръща внимание редичко. А и мястото никак не е ужасно - има си всичко и обслужването е на добро ниво. Аз съм ходил често там на сбирки.Ще дойда, но сте подбрали ужасно място за срещата. Да изхарчи човек двайсет и пет кинта за час-час и половина в Яйцето... как да го кажа, София предлага доста по-добри възможности за хапка-пивка.
Разбира се, има и много по-добри ресторанти, но са доста по-лъскави и скъпи. А да ходим на бар, където няма да можем да си чуем приказката, просто не е за този вид сбирка. В Яйцето ще сме си ние, ще си обявяваме номинациите, персоналът ще се грижи само за нас и няма да има странични притесняващи мероприятието елементи.
Това е.
А, за разпивката - донт уори!За мен часът е добър, понеже ще съм се върнал от ларп (вероятно ще дойда направо с ларпърските одежди), но се боя, че много малко хора ще останат за разпивка после.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas