Получени "Благодаря": 1168
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Само да вметна, че не беше случайно, организирахме се да ходим по време на сесиятаОтидох, видях, поговорих.
Отидох около 19 и 30, заедно със Заека, като към нас се присъединиха съвсем случайно групичката за ролеви игри, с които играя. А те са - Асен, Силвъра, Джейн Ъндед, които също са регнати и имат немалко мнения.
За мен Върдж беше най-приятната изненада, защото за първи път имах късмет да се видя с нея и много ме е яд, че не се бях подготвил предварително с книжка. По-важното обаче е, че имахме възможност да си поговорим и тя сподели (без никакви ангажименти към изказването на този етап), че е написала по-голямата част от "Червено" и че има желание да я завърши, ако можем да реализираме книгата. Рано е да се правят заключителни изказвания, но за мен това би било голямо събитие за жанра и мисля, че с вашата подкрепа имаме добри шансове да издадем "Червено" в тираж през 2013 г. Вероятно ще се нагърбя с организацията, издателската част ми е добре позната вече. По този въпрос ще има движение най-рано след няколко месеца, живот и здраве.Върдж спомена ли нещо за Червено и за липсата и от форума?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas