Поемам разходите за всички бройки Карибски вълни, които съм приел (т.е. спрямо автора/инициативата, може да се считат за продадени бройките при мен).Аз поемам вината за раздаването на Карибските вълни. Не бях разбрал, че всъщност се продават за 2 лв. и ги раздавах. Но определено почти всяка една попадна в хлапе, което не знаеш какво представлява жанра. Карибските се оказаха доста по подходящи за раздаване на детска аудиторията. Реакцията на една майка с дете, когато отвори на илюстрациите на "Мутирала плът", беше да я захвърли обратно и да дръпне далече детото си от шатрата
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Няма лек за човешкото (и за женското) невежество и тесногръдие, да.... Реакцията на една майка с дете, когато отвори на илюстрациите на "Мутирала плът", беше да я захвърли обратно и да дръпне далече детото си от шатрата
За книгите ви с Хами - ами те са си част от цялото събитие и от българските книги-игри - ние сме там да представяме точно това, творчеството на всички автори колкото можем по-добре, и вие си допринасяте към пълнотата и разнообразието на жанра. Възможността да ги подаряваме на хора, които нямат възможност да си купят или не се престрашават да го направят е много ценна - правил съм го и с котараците, но там по-трудно мога да си го позволя масово. От Вълните лично аз продадох няколко бройки, т.е. хората имат интерес към тези книжки не само защото са безплатни, но в този случай се разпространяват много (неограничено) повече. Ние разбира се не ги даваме като "флаери", а на хора, които имат видим интерес.Книгите-игри от Новата Вълна изглеждат наистина внушително... събрани на малка сергия. Хм, това трябваше да прозвучи като нещо хубаво. Прави голяма чест на Торо и компания, че Карибски Вълни и Мутирала Плът намериха място там, особено след многото търкания, които имах с Торо.
За женското присъствие, по принцип съм чувал, че жените четат повече, докато мъжете предпочитат по-интензивни в графично отношение форми на изкуство.
От дамите, знам как изглеждат сам Силвър, Джейн и Заек, но не ги видях на снимките.
Това трябва да е момчето, което е купило 2 бройки на таласъмчето. Аз също поддържам връзка с него. Най-вероятно до няколко месеца ще бъдат подарени на домове около 100 бр. от приказката-игра, които са с леки дефекти. Печатницата се съгласиха да ги компенсират - надявам се няма да си ги искат да ги изгорят, за да не ги измамя нещо.А и запознах се с някакво момче от организацията "Подари книга" и разменихме контакти. Подаряват книги на домове, училища и т.н и имаше интерес да подаряват книги-игри. Така че ако Спас го интересува може да му дам координати.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas