• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Пловдив чете 2017

Пловдив чете 2017

• 1
  • 1
31 Май 2017 22:29
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 217
Topic Author
Пловдив чете 2017 #122169
Дойде време и за тазгодишното пловдивско събитие. books.janet45.com/comingBooks/541
Ще има ли присъствие от страна на жанра? Така де не за друго ами да си взема множеството новоизлезли книги.

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

31 Май 2017 22:37
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
Пловдив чете 2017 #122170
Този линк е доста объркващ... Какво изобщо означава "Пловдив Чете" 6-12 юни? Някаква измислица на Жанет, вероятно, прикрепена към реалното събитие.

Реалното събитие е "Алея на Книгата - Пловдив" - от 13 до 18 юни, вторник-неделя, както винаги. И да, ние сме там, както и миналата година. Ако не беше питал специално обаче, никога нямаше да ми хрумне да ти кажа.

07 Юни 2017 00:11
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Topic Author
Пловдив чете 2017 #122248
Скиорите мълчат, явно няма да дойдат. Та да питам Уейн. На твоята сергия дали ще го има новия брой на списанието?

България над всичко

16 Юни 2017 23:28
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Topic Author
Пловдив чете 2017 #122510
От днес самият Уейн вече трябва да краси събитието. Та ако някой иска да го види или да си купи стари и прастари книги-игри или нови плакати може да намине.

България над всичко

18 Юни 2017 07:48
vanio_l
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 59
Пловдив чете 2017 #122563
Вчера минах от там. Тъкмо бе спрял дъжда и отваряха. Нямаше го новият брой на списанието - попитах изрично за него тъй като исках да си го купя. Имаше доста книги игри (и нови и стари), но като се замисля от издаваните от сдружението май не видях нито една книга. Но пък сред новите имаше нещо, наречено Ромски лабиринт :sick: Имаше и доста комикси. Зачудих се за един дето младежа на сергията ми каза, че е от екипа на Дъга, но цената от 30лв ми се видя височка (ако ще минава за колекционерскко издание можеше твърди корици да се измислят та да развързват по-лесно кесията клиентите ;) ), а и бях разочарован от липсата на списанието - настроил се бях за него. Имаше и доста плакати някакви - тъй като беше влажно заради дъжда, а тъкмо отваряха и още не бяха наредили сергията - младежа любезно ми предложи да вляза на вътре да ги разгледам спокойно, но не проявих интерес към тях - та не зная какви са били

19 Юни 2017 09:11
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1105
Пловдив чете 2017 #122576
Ромски лабиринт си я броим към старата вълна даже или поне към междуцарствието. Полска или хърванска книжака е, която допълнително е адаптирана.
КИКИ не разрешава негови книги да се предлагат от СКИ, затова и ИККИ не предлага книги на СКИ. Относно списанието СКИ си направиха предварителна заявка и заредиха бройки за крея, други издателства не са пускали предварителни поръчки.
Ако идваш на Таласъмията мога да ти донеса, или пък да ти изпратя ако желаеш.
Като цяло на Пловдив чете участва само КИКИ и Сиела от книгоигроиздаващите издателства.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

20 Юни 2017 22:54
vanio_l
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 59
Пловдив чете 2017 #122628
Уф, то щото са безброй новите заглавия та едните да не предлагат от на другите и обратно .... малко като рекламата на twix изглежда отстрани ;-) Въпросното списание от сайта мога да си го поръчам, просто изразих учудване, че на щанд за книги игри не присъства, както и други нови прекрасни заглавия, но пък имаше доволно количество старички. Жанра цъфна и върза, тиражите станаха многохилядни, двете супер-мега издателства дето общо държите 99% от пазара потънахте под пари от огромните печалби и не се унижавате със съвместни участия по панаири ;)

20 Юни 2017 22:57 20 Юни 2017 23:00 от Ал Торо.
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2007
Пловдив чете 2017 #122629
От името на СКИ се извинявам, че не присъствахме на събитието, но не можем да участваме във всички - коства ни много време и усилия. Последния път в Пловдив за съжаление бяхме и на загуба, без да смятаме и въпросните време и усилия, така че мисля че ще ни разберете. Дори при това положение пак бихме дошли ако не беше проблемът с времето - имаме ограничена отпуска годишно, а и няма как изцяло за книги-игри да я ползваме - имаме и други ангажименти, семейства и нужда от почивка от време на време.

Феновете от Пловдив не са малко и е жалко, че така се получава, но последните години не са минали без да се появим там на събития 1-2 пъти - имам усещането, че и тази ще бъдем там, при това с нови книги-игри.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: ze BG

21 Юни 2017 04:28
Longshot's Avatar
Longshot
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 86
Пловдив чете 2017 #122632

Ал Торо писа: писа:
Феновете от Пловдив не са малко и е жалко, че така се получава, но последните години не са минали без да се появим там на събития 1-2 пъти - имам усещането, че и тази ще бъдем там, при това с нови книги-игри.

Абе, "не са малко", не знам - ние като отидохме на крака с Краси да представяме ПГ5 - комай само нейни познати имаше, едва ли не. Ако толкова имаше агитка в Пловдив дето да се е затъжила за книгите игри - все едно десетина човеки си мисля че трябваше да се изсипят още поне...

Та, Vanio, ако си майна - сигурен съм, че ако се организирате по пловдивски, съберете се една тумба хора и ни поканите - може и специално да дойдем, и без събития. Но, даваш си сметка, за една-две птички дето може случайно да решат да ни минат през сергията - пролет е трудно да направим.

21 Юни 2017 18:15
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Topic Author
Пловдив чете 2017 #122638
Решили сте да го пропуснете,Торо казва,че не е на далавера, лошо няма ама обяснението, че за две птички не си струва, а за десет ще дойдете е хм странно. Така де едва ли ходите по панаирите заради няколкото човека от форума, които биха минали през сергията или заради запивката след това в някоя кръчма.

България над всичко

21 Юни 2017 18:55
Longshot's Avatar
Longshot
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 86
Пловдив чете 2017 #122641

psicho_lg писа: писа:
Решили сте да го пропуснете,Торо казва,че не е на далавера, лошо няма ама обяснението, че за две птички не си струва, а за десет ще дойдете е хм странно. Така де едва ли ходите по панаирите заради няколкото човека от форума, които биха минали през сергията или заради запивката след това в някоя кръчма.

И аз може би не се изразих добре. Аз лично обикновено не присъствам на 'панаирите' - но от поста на Сашо си вадя извода, че там файда няма, я минат хора - я не.

За сметка на това, аз лично - без да ангажирам други хора от екипа- бих скочил до Пловдив за да раздам книги и да се видя с някакви хора от форума, стига да има изразено желание. В този смисъл за мен има някаква мисловна граница, не конкретно дефинирана, колко 'кворум' трябва да се събере. Логично, колкото повече хора изяват желание - толкова по-склонен ще съм специално заради тях да се вдигна и да изгърмя бензина.

• 1
  • 1
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Пловдив чете 2017
Time to create page: 0.209 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Юбилеен конкурс 30 години книги-игри в България (23 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Efix7
    • Today 14:04
    • Пъстра Никса 2022 (3 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • Today 08:34
    • Търся / Разменям / Купувам книги-игри и стратове (64 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от Radko
    • Yesterday 21:59

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg