• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Ал Торо в Плейгазъм по BiT

• 1
  • 1
17 Окт 2017 17:21
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Topic Author
Ал Торо в Плейгазъм по BiT #125006
Този четвъртък (19.10.), Торо ще гостува в геймъското предаване на Bit, което се казва Плейгазъм. Предаването ще е от 20:30.

www.facebook.com/196562147034281/photos/...6317/?type=3&theater

Избери своето приключение
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Mindcrime, morphy, Krassy, Insane

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

20 Окт 2017 19:58
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Topic Author
Ал Торо в Плейгазъм по BiT #125046

Избери своето приключение
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Meriadoc, Вилорп, Mindcrime, harlequin, nixata, Krassy, Insane

20 Окт 2017 21:04 20 Окт 2017 21:05 от Meriadoc.
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 472
Ал Торо в Плейгазъм по BiT #125048
Добре се е представил Торофиев. Интересно дали някои от децата, които са го гледали, са изпитали интерес или са чакали с досада да се махне тоя чичо с книгите и да се премине към компютърните игри... Предаването не е лошо като за прохождащо, но лично аз не виждам кой може да замести Роро като водещ. Жалко, че вече го няма.

20 Окт 2017 23:20
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 762
Ал Торо в Плейгазъм по BiT #125049
Супер интервю и за подходяща аудитория...една забележка, която не е по вина на Торо, трябваше водещият да му каже - книгите към някоя камера, а не към водещият, все пак и зрителите да ги видят, това за следващия път :)

22 Окт 2017 12:39
Der's Avatar
Der
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 511
Ал Торо в Плейгазъм по BiT #125057
Екстра се е получило, за което спомогна и водещия, който беше наясно с темата и задаваше подходящи въпроси.

Always Outnumbered, Never Outgunned

19 Ян 2018 11:03
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 762
Ал Торо в Плейгазъм по BiT #126244
Гледах преди малко Торо и Неделчо в Плейгазъм. Екстра се получи, адмирации. И този път беше нормално дълго време, за да може да се кажат повече неща! :hello:

20 Ян 2018 05:19
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 487
Ал Торо в Плейгазъм по BiT #126254
Отвратително е за мен. Пускат някаква боза и водещия припада и я обявява за гениална. А то тъпа реплика след тъпа реплика, очевидно много мъка. Но ако си представиш, че публиката е от идиоти...

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

20 Ян 2018 23:30
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 261
Ал Торо в Плейгазъм по BiT #126255

Mindcrime писа: писа:
Отвратително е за мен. Пускат някаква боза и водещия припада и я обявява за гениална. А то тъпа реплика след тъпа реплика, очевидно много мъка. Но ако си представиш, че публиката е от идиоти...

Водещият според мен се справя доста добре. Беше подготвен, а не говореше общи приказки. Явно, че е гледал сериала и има идея, какво представляват книгите-игри.

Това, че даден продукт не ти харесва не означава, че този, който го обявява за гениален е идиот или публиката му е съставена от такива. Торо също каза, че е бил фен още преди да стане ghost writer.

Факт е, че "Българ" има доста почитатели. Разбира се по-голямата част от тях са деца, но влизайки на страницата във Фейсбук видях, че са я харесали мои приятели, които със сигурност не бих квалифицирал като идиоти.

И да, от малкото, което видях и на мен ми се стори тъпотия. След като се запознах с Неделчо пробвах да изгледам няколко епизода, но не ми допадна. Приемам, че с теб не сме подходящата аудитория ;)

21 Ян 2018 00:15
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 487
Ал Торо в Плейгазъм по BiT #126256
Торо е дипломат. Какво очакваш да каже в предаване, посветено на Българ!?
Факт е, че Фейсбук е пълен с "харесващи". Напоследък и аз влизам в културата заради ежедневни влизания там. Долнопробна работа.

Според мен, водещият говореше общи приказки и откровени глупости. Щял като се прибере, да изгледа отново някакъв епизод. Какво? Да приема, че е толкова тъп, че Българ му се струва като висше творчество и стълба към усъвършенстването?
Ти този водещ виждал ли го да е критичен!? Изглежда ми един такъв надъхан и за него всичко е супер и всичко е яко. И това, разбира се, не може да ме изпълни с уважение към него.

Това, че даден продукт не ти харесва не означава, че този, който го обявява за гениален е идиот или публиката му е съставена от такива.

Никога не съм казвал, че това означава. Тероията на относителността за мен е нечитаема, но не обявявам почитателите й за идиоти. Нека да мога да се изказвам за масов продукт, който дори не е особено комерсиален. Какво ми казваш? Българ пари ли изкарва, образова ли, възвисява ли? Нещо в него е неразбираемо за мен и можеш да ми го обясниш!?

На мен не че не ми допада сериала Българ, отвращава ме. Банална бълвоч. Мое мнение, разбира се. Картинките не ме интересуват. Ако там има нещо интересно, на мен ми убягва. Гаранция, че и на 99% от публиката на сериала им убягва.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

• 1
  • 1
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Time to create page: 0.058 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Кой какво слуша в момента (1001 Мнения)
    • в Общи приказки / Музика
    • от Efix7
    • Today 19:43
    • Пъстра Никса 2022 (2 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • Today 09:57
    • Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00

За контакти