• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК!

• 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
30 Апр 2011 03:17
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2428
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11387
Рапортувам и аз :)
Ян ме командирова бързо бързо в 19:00 да ходя в 20:00 на коктейл, намери ми и боен другар за събитието - Методи (предполагам ще го виждаме по-деен из форума скоро)- и така, метнах се след работа направо там. Всъщност аз не исках да отида на състоялия се коктейл (поради други трудни за отлагане ангажименти), но другите бойци бяха каталясали, а битката изглеждаше с порядъчна важност.

Влязохме без пропуски и покани, понеже се усмихваме чаровно. На място се запознахме с Митко и с няколко още човека, изпихме само по едно вино като съвестни шофьори и слушахме реч на Тити Папазов :) Раздадоха ни флайъри, ние нищо не дадохме, така че като цяло сме на печалба. Някои от нас зарибяваха организаторките; не бях аз, няма да кажа кой е бил :D

Обсъдихме мероприятието с Митко, а той от своя страна ни запозна с други интересни личности. Успяхме да поговорим с организатора на фестивала (който прояви интерес да говорим с него и Уейн - в каква посока още не знам); голям веселяк беше. Той пък ни запозна с една учителка, която менажира културните прояви в гимназия "Джон Атанасов" и изрази сериозен интерес за организиране на някаква премиера или събитие при тях. Може да се помисли за нещо по-мащабно. Имаше и други контакти (чисто платонически), но с по-размити теми и резултати. Утре ще е най-успешният ни ден и ще участвам по най-добрия начин. Сега лягам, че едва гледам.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

30 Апр 2011 06:55
grigorov
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11390
Момчета и момичета , днес мисля и аз да намина. Искам да помоля някой, който ще идва , да ми даде телефона си на ЛС , та ако не успея да намеря щанда , да се обадя и да ме намерите :mrgreen:

30 Апр 2011 11:00
ze BG's Avatar
ze BG
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 398
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11399
Звучи много добре - особено това с 30-те човека ако е вярно, значи просто супер!

П.П. Личи си, че частта с мацките ви е най-сладка. :lol:

Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче
prikazka-igra.com/book3-10-years.html

30 Апр 2011 20:47
grigorov
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11412
Днес беше хубаво. Аз бях от 13:00 до 17 и нещо, когато си събрахме нещата и си заминахме по-живо, по-здраво.
Имаше народ, раздадохме книжки. Танер яко зарибяваше хората :D . Разбира се и останалите. ДОста хора си купиха "Котаракът" . Играта на "Подземен бяг" беше голяма атракция , най-вече за малчуганите.
От авторите бяха , освен Ал Торо, Джордж М. Джордж и Любо Николов. Много се радвам, че успях да се запозная с тях. И двамата си поговориха с нас, снимаха се . Любо спомена нещо за 1 огромен страт , който на времето не е могъл да издаде, понеже картата е била наистина огромна. Каза , че не го пази , но също така , че и винаги може да го възстанови. Мисля си , че с радост бихме приели да го възстанови и да го видим издадено :mrgreen: .
Въобще беше яко. Доста хора разбраха за сайта и се надявам , че ще го посетят. Единственото ми разочарование е , че Майкъл Майндкрайм не се появи. Исках да се запозная и с него, но може би на следващото мероприятие. Това е от мен.

30 Апр 2011 21:09
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11416
Щяхте да ме видите в истинската ми светлина, ако я нямаше силната музика. Това за мене беше най-големият минус, който можеше да съществува. Все пак работех в Шел 6 години и това да зарибявам хората и да раздавам брошурки не ме плаши.
Иначе всичко беше яко, готини съседки, през два щанда бяха съседките от 102 гимназия.
Раздавахме книги на всеки който за малко се задържи при нас. Нямаше как да не засегна и target аудиторията, към която се насочвах. Целта не ми беше преминаващи хора с малки деца. Целта която най-вече засягах бяха хора с деца, които бяха поне на 8 годишна възраст и деца, които вървяха бавно и разглеждаха всичко. Дали съм постигнал някакъв резултат времето ще покаже и АлТоро ще спомене, ако от книжарниците поискат нови бройки от книгата му. Ако стане така, значи съм си свършил работата, ако не стане следващият път ще искам щанда ни да е отвънка.... така ще имаме доста по-голяма паплач, с която да се занимаваме.
Благодаря на всички хора, които днес дойдоха и се запознах с тях, макар че за съжаление имам лошо състояние на паметта в мозъка ми и не мога да помня всички.
Благодаря на Георги Миндизов, че дойде и ни предостави прекрасните плакати и листовки.
Благодаря на Любомир Николов, че дойде и си поговорихме, макар че заради това, че трябваше да следя за хора, които да зарибя почти не му обърнах внимание......
Благодаря на Николай Николов, че дойде и за пореден път му казах че играта му е много зле и той каза нещо, което го въздигна в очите ми - играта наистина е слаба.....
Благодаря на Вилорпъ,че дойде и в кратките мигове когато почивах помагаше с зарибяване и забавляване на хората с Подземен бяг
Благодаря на Бранимир, че дойде и взех от него копие на Гарваните, но си замина без Пиратите. :lol:
Благодаря на баща ми, който се пробва да ми помогне с многогодишната ми неползотворна борба с кървенето на венците и ми даде последния писък на химията - паста за зъби, което било скъпо и е било мерцедеса на пастите за зъби, а ефекта беше, че имах страшни рани в устата и на моменти едвам говорех.....
Благодаря предварително на Пешката, на който му дадох Смърт в океана да я прочете и да си каже мнението.

Исках и Симеон Николов да дойде. Носех си негова книга-игра за автограф :(

Избери своето приключение

30 Апр 2011 21:47
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 530
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11419
Съжалявам, че не можах да дойда. От четвъртък следобед съм на легло и поне още 1-2 дни ще съм "bedshaped". Ще опитам да се реванширам при следващи подобни прояви.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

30 Апр 2011 21:57
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11420
От тебе искам да оздравееш. Не се движи много :lol:
Gechmish olsun го казваме ние в такъв момент. :)

Избери своето приключение

30 Апр 2011 22:22
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 138
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11422

SatanicSlayer писа: писа:
Благодаря предварително на Пешката, на който му дадох Смърт в океана да я прочете и да си каже мнението.

Исках и Симеон Николов да дойде. Носех си негова книга-игра за автограф :(

Танер Ага, ние ти благодарим! Свършихте много работа с Ликов, още повече че беше там след нощни смени. Предлагам за награда Ян да ти уреди среща с Николов старши, а ти вземи да качиш някъде интервюто с Любо! :D
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

30 Апр 2011 22:33
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 64
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11423
И аз благодаря на Танер - беше страхотен! Пак забравих Пиратите - нищо, другия път! Благодаря и на всички други - и Чавдар, и Калин, Спас, Григоров, Николов, Методи, Ал Торо, Жорката, Митко, Георги Миндизов и всички останали! Браво пичове, и май месец да си направим през уикенда една форумна сбирка някъде на открито - Борисовата или Южния!

П.С. Абе, а какво направихте с плакатите - запазихте ли ги, у кого са?

30 Апр 2011 23:13
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 184
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11428
Официална тема от името на сайта за благодарност към всички, взели участие в събитието, ще се появи утре по някое време на фронт пейджа ни!!!

Аз мога да кажа само - УУУУУУУУУААААААААА! Очаквайте много снимки и страхотно ВИДЕО!!!

Всички момчета - завиждам ви, че бяхте там и направихте всичко това ВЪЗМОЖНО!!! 8-)

Игри, както никога досега. И няма да спрем!

01 Май 2011 00:09
SoulRaiser
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11432

Branimer писа: писа:
Аз запазих два. Уж да занеса единият до Пулсар, но докато стигна, те вече бяха затворили. Нищо, в Понеделник ще им го занеса, а другият... ами или остава за сувенир или за следващо такова мероприятие. ;)

The power is still within...
Да ползвате този форум е привилегия, не право!
Евалата, пичове, Рейзър се завръща...
...немаше ме щото вдигах нова къща.

01 Май 2011 02:40
invincible
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11437
Браво на всички, успели да отделят дори и малко време за инициативата. Понеже гледах снимките и видеото - Танер е манияк! Поклон!:)

Културна запивка в Стара Загора у дома насочи вниманието за 15-тина минути към полицата ми с книги-игри и от 8 души, 6 споделиха спомени. Малко, но сносно съпричастие. Това са от редките моменти, в които съжалявам, че напуснах София.:) Браво, пичове!

<!-- w --> www.cherepov.free.bg <!-- w -->
... e=youtu.be

01 Май 2011 13:05
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 184
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11461

invincible писа: писа:
Понеже гледах снимките и видеото...

Има ОЩЕ видео!!!

Игри, както никога досега. И няма да спрем!

01 Май 2011 13:59
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 64
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11464

SoulRaiser писа: писа:

Branimer писа: писа:
Аз запазих два. Уж да занеса единият до Пулсар, но докато стигна, те вече бяха затворили. Нищо, в Понеделник ще им го занеса, а другият... ами или остава за сувенир или за следващо такова мероприятие. ;)

А останалите? Или не е ясно...

01 Май 2011 16:11
kartacha's Avatar
kartacha
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 182
Нова голяма възможност за популяризация на КИ: всички в НДК! #11466
То тая джаджа с изложението свърши ли или и днес има?
Ако има пратете много поздрави на феновете и специални за онази симпатяга с лилавите маратонки от снимката, ако пак намине... :D

"Код за достъп"
Nerd Zone

• 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Time to create page: 0.248 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Топ 9 любими книги (Колин Уолъмбъри) (4 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Любомир Николов
    • от Count Monte Kristo
    • Yesterday 21:38
    • Топ 9 любими книги (Блонд и Уейн) (6 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Блонд и Уейн
    • от MrMoustache
    • Yesterday 21:24
    • Топ 9 любими книги (преводни) (11 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Чуждите автори
    • от MrMoustache
    • Yesterday 21:18

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност