Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
По мое мнение Ал Торо е прав за текста, а място има - пише, че това е А5, значи размера на шрифта може да бъде намален многократно. Тъй като аз бях автор на идеята с изборите искам да уточня как си го представях. Това А5 трябваше да бъде прегънато през средата и така се получават 4 А6 страници. На първата изборите с отиди на 2-ра страница, 3, 4-та. И вече на съответната страница с подорбности примерно за сайта, форума и контакти. Вече е твърде късно, иначе щях да седна да го направя.
Колкото до текста ако днес до края на деня ми дадете друг ще го сложа. Шрифта наистина може да се намали. Само не се увличайте с много и високохудожествени текстове. Вече 10 години се занимавам с реклама и мога да ви кажа, че много малко хора ги четата. Тия закачки с книгите игри може да са ви интересни, но за някой, който никога не ги е чувал звучат като чужд жаргон, който автоматично се игнорира.
Точно така. Таргет аудиторията за тази кампания са хора незапознати с книгите игри. Наистина бие на "счупени стъкла" ако не се замислиш че така повечето автори оформяха изборите си.Тия закачки с книгите игри може да са ви интересни, но за някой, който никога не ги е чувал звучат като чужд жаргон, който автоматично се игнорира.
Точно така. Таргет аудиторията за тази кампания са хора незапознати с книгите игри.Тия закачки с книгите игри може да са ви интересни, но за някой, който никога не ги е чувал звучат като чужд жаргон, който автоматично се игнорира.
А незапознатите с книгите-игри дали ще ги вълнуват някакви си ролеви игри, че да се разширява обхвата на посланието (поканата)? А пък който се интересува от ролеви игри, от фентъзи, той няма начин да е пропуснал книгите-игри. Поне така си мисля.
![]()
Що не хванеш да дойдеш един ден цял, например в Четвъртък?свободен съм почти всички дни, като само за събота не съм особен сигурен, но ще гледам да се появя. ще дойда също сутринта за да помагам и да отговарям на въпроси свързани с книгите игри, макар че съм по-лаконичен като човек и не съм сигурен, че искам да заставам под "светлината на прожекторите". ще дойда към 10 часа. надявам се да видя стари и нови фенове.
поздрави на всички. ще се видим там.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas