• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 Юли 2011 02:19
Jane Undead's Avatar
Jane Undead
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 35
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #18685
Може ли някой да отговори все пак - това ли са часовете?
Защото поне за мен са доста неудобни - на сутрешен плаж няма да мога да ходя, защото ако стана съм 10, трябва да ходя направо на работилницата. А следобедния - за какъв дявол ми е да ходя след пет и половина? Тъй или иначе времето ми от 4 до 6 (когато обикновено се ходи на следобеден плаж), ще е заето.
А работилницата не е точно бонус, особено ако си платиш за нея (т.е. за цялата). Поне аз държа да си оползотворя парите, ако все пак ги дам.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

11 Юли 2011 02:25
Dark_Kaiser
Трошача
Трошача
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #18686
Еми това питам-ще ходим на пълната работилница или ще играем Км.За да знам дали да превеждам 50 лв за работилницата.Няма да ставам писател,идвам заради идеята да се събетем"свои хора".
P.s.джейн пак изпревари поста ми.

11 Юли 2011 02:29
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Topic Author
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #18687
Напомням и на двама ви, че работилницата САМО за хората от този форум спокойно може да е безплатна. :) Това беше ексклузивното на предложението. Затова сега малко не можем да се разберем още. Елате си все едно с какви намерения - никой не ви кара да плащате нещо над базовата такса за станцията/храната.

За часовете трябва да си решат организаторите (Калин го няма още 3 дни.) Според мен трябва да са наведнъж часовете, примерно преди и след обедното сервиране, за да сме си свършили работата и следобеда/вечерта да сме свободни.

11 Юли 2011 02:38
Dark_Kaiser
Трошача
Трошача
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #18688
От това пояснение имах нужда.Ще се видим скоро!

11 Юли 2011 03:21
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #18689
Даже май пак не можах да доизясня нещата, така че ОЩЕ веднъж основните положения, които би трябвало да ги има и в началото на темата:

1. Идеята е точно възможност за голямо събиране на КИ фенове. Да видим колко сериозни са останали или всичко е било на думи.

2. Същевременно - но независимо! - на същото място върви Работилницата за писатели, което е огромен допълнителен шанс за някои от въпросните КИ фенове, които се интересуват и от писане.

3. Има специална възможност интересуващите се И от Работилницата хора от форума да се възползват от нея и без да я плащат (ако намерят за добре), което пък е финалният плюс.

Това е, по ред на приоритети.

Чакаме потвърждение от Мери и Ривън (дори само в този си вид ще имаме компанията за КМ), както и нови желаещи сред новите и стари членове и гости на форума, които ще минават оттук идната седмица-две.

11 Юли 2011 13:57
Кал
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #18733
И аз трябва да направя няколко ВАЖНИ административни уточнения:

1. Ако ще присъствате на занимания от писателската работилница освен тези на Алекс (Уейн), таксата е задължителна. Не толкова заради времето и труда на другите двама водещи, колкото заради екстрите (разпечатки, вода, кафета, екскурзия до тракийски мегалити наблизо...), които осигуряват организаторите от Професионален форум за образованието. Тези екстри НЕ СЕ покриват от таксата за хотела.

Направете си сметката така: за всяко занимание от работилницата ("занимание" = "1 блок от 2 учебни часа" - общо са 12, 6 дни по 2 дневно), което НЕ Е е с Алекс, си пригответе по 5 лева. Тези с Алекс може да посещавате напълно безплатно. (Но разчитаме на добросъвестността ви - да не "подяждате" другите участници, т.д.с.к. ;) )

Това е доста неудобно от организационна гледна точка, но добре разбирам, че мнозина от вас няма да имат реален интерес или полза от другите занимания - затова нека имате максимална свобода на какво присъствате и на какво не. Вижте обаче и следващата точка.

2. ВСИЧКИ, които смятат да се запишат за цялата работилница - т.е. до 15 юли ще платят таксата за работилницата от 50 лв. и получа имейлите им (в poslednorog -в- gmail.com) като потвърдили участници, - могат да участват в предварителните обсъждания тук - включително за часовете, през които ще водим занятията. (Jane! NB! Това е за теб.) Ще изберем часове, които да удовлетворяват възможния максимум хора.

Сигурните участници могат да ни пратят и до 10000 знака текст, по който искат да работим заедно на работилницата. (Това е основната моя задача - редакторската.)

Моля следете choveshkata.net/blog/?p=1497 за всякакви въпроси, свързани специално с работилницата - невинаги имам сили да дублирам информацията на няколко места. Ако някъде има разминавания - вярна е информацията на choveshkata.net/blog/?p=1497 . (Но все пак питайте. :) )

Благодаря
и нека Силата се слее с Гъвкавостта,
Кал)

The more answers you're full of, the fuller you are of yourself.
Care-full! Your gonna choke and suffocate!
:/

11 Юли 2011 16:44
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #18766
Разгеле, че Кал се включи. Не че не сме го казали всичко тва отначало де, но хората си искат напомняния.

13 Юли 2011 01:21
Jane Undead's Avatar
Jane Undead
Автор
Автор
Скрий Още
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #18941
Някой ще ми отговори ли за часовете? Все едно тук или в блога.
За мен са доста важни, тъй като от това ще определя колко ще съм сериозна на работилницата и дали ще се запиша още от сега или просто ще посетя някои от лекциите на място.

13 Юли 2011 11:16
Riven's Avatar
Riven
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #18973
Досега се ослушвах бая време в темата, но все пак да се включа овреме. Гледах и другата тема и като цяло часовете не ме устройват, защото точно тогава обикновено ходя на плаж. Ранното ставане определено ми е проблем а надвечер да висна тогава на плажа дето няма да стане. А като се има предвид че се интересувам и от пълната писателска работилница и от морето иии ще стане мазало. Има и други фактори разбира се, които няма да ги споменавам, но като цяло няма да мога да дойда. Евентуално мога да размисля при други часове, ама се съмнявам. Има още 2 дни така или иначе но като цяло не ме бройте.

- "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
- "Надеждата е нещо хвърковато - то,кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка...

14 Юли 2011 14:58
Кал
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #19145
Отговор-с-въпрос към двама ви:

choveshkata.net/blog/?p=1497#comment-13025

14 Юли 2011 17:37
Longshot's Avatar
Longshot
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 86
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #19166
Аз принципно проявявам интерес да дойда, но при мен нещата са обвързани с вземане на отпуска - и тъй като отсега не мога да съм сигурен дали ще мога да дойда в този период - съответно не мога и да си позволя да внеса такса за уъркшоп на който може да не присъствам.

Та, въпросът ми е: Ако в последствие цъфна в Китен в началото на Август - ще ли да мога да си платя на място за уъркшопа и е ли обвързано това с престой в станцията, или може да се ослушам за алтернативни варианти на престой наоколо?

14 Юли 2011 18:03
Кал
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #19170
Отговарям в централния депозитар . ;)

14 Юли 2011 18:26
Jane Undead's Avatar
Jane Undead
Автор
Автор
Скрий Още
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #19172
Аз пък ще ти отговоря тук, тъй като в блога чакам два дни за удобряване на публикацията ми и още два, докато някой ми обърне внимание.
Кои часове предпочитам аз ли? Ами, точно когато слънцето е най-силно, както се изрази ти. Примерно следобед, точно след обяда (който няма как да знам кога е). Някъде на сянка, на спокойно. А 11 е кофти вариант, защото ако човек е отишъл на сутрешен плаж, трябва да има време да се върне, за се изкъпе, да се преоблече, т.е. трябва да си тръгне от плажа към 10. А за да има смисъл да тръгва от плажа в 10, трябва да е отишъл в 8.
Тия часове дето сте ги намислили са перфектни, обаче ако не беше на морето. Защото познайте какво ще избере човек, ако се налага да избира между плажа и работилницата. Нищо лично, обаче лете на човек и без това не му се мисли. Твърде жега е.
Ами, като гледам накъде вървят работите, и мен по-добре не ме бройте. Може да се вясна на някое и друго занятие, но всеки ден да пропускам плаж заради лекции - вече съм го правила, само че за конференция, и не ми харесва. Предпочитам си плажа.

14 Юли 2011 18:38
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #19174
Значи от 13 до 16.30, така ли (да са занятията)? Това е разумно, Джейн, и аз точно това си представях поначало.

14 Юли 2011 18:51
Jane Undead's Avatar
Jane Undead
Автор
Автор
Скрий Още
Събиране на КИ братството на море + работилница за писатели #19175
Звучи разумно. А след тях човек ще може да притича да си вземе нещата и да иде на плаж.
Нали ще има и някаква почивка между занятията? Примерно 10 - 15 мин за кафе. Щото иначе тълпата престава да слуша и почва да клюма. Знам го от опита ми с конференциите на море.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Time to create page: 0.083 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Токораз Исто? Дали си заслужава? (20 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • Yesterday 19:03
    • Мистерията Царичина: Операция „Слънчев лъч“ (2 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Count Monte Kristo
    • Yesterday 09:32
    • Грешни препратки в "Отмъстител" (2 Мнения)
    • в от ИК "Книги-игри" / Пътят на Тигъра
    • от snake_fang
    • Yesterday 00:43

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg