Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Слушах какво ми четат в отговор на поставените им задачи. Гимнастичка и актьор им разказаха по една история, после те писаха разни описания, продължения и т.н. И всичко, което ми прочетоха, беше бездарно и блудкаво за моя вкус.Майкъл, ти как разбра, че участниците не могат "да пишат много добре"? Да си им чел нещо?
Аз нямам търпение да гледам т.нар. "реалитита", пробвал съм не става. Обаче с удоволствие чета коментарите във форума. Не знам какво е представила Jane Undead там, но съм чел две нейни завършени произведения, които намирам за доста добри.Майкъл, да ти обърна внимание за трети път може би, че текстовете са рязани? Нищо не е както сме си го чели. Играла е ножица при монтирането. Затова и доста от нещата са излезли блудкави и безсмислени.
Подчертал съм изречението, което ме вълнува. Когато се оплаквах, че се критикуват кориците с разни "професионални термини", без да се посочва как да стане по-добро, ми казвахте, че може да изказваш мнение и да даваш оценка без да си специалист по предпечат или дизайнер. Даже има такава тема "...за Критиката..." или нещо подобно. Сега излиза, че не може да даваш оценка за литературно произведение без да си добър писател а-а-а!Аз от журито чувам за това "да не се е справил", "да не е хванал", "да не е доловил"... Не казвам, че участниците пишат добре. Ама хич не съм сигурен, че ако някой от журито се напъне да покаже какво е добро изпълнение на задача, ще го оценим по-високо от аматьорите. И това да ръсиш нищо незначещи изрази с дълбокомислен вид... на първото можем да обучим доста от папагалите, а на второто - повечето шимпанзета.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas