Получени "Благодаря": 69
Значи ти продължаваш да настояваш, че "на юг е топло, на север студено" и даваш неуместен пример.... Добромире, отговори ми просто - къде е по-студено - в Африка или в Северна Азия (Сибир). всичко ти се определя според Екватора.
Въпрос1: George-AL, знаеш ли къде минава екваторът? Как са разположени Африка и Сибир имаш ли представа? Карта на света виждал ли си?
Въпрос2. Отговори ми просто - къде е по-топло в Мароко или в Антарктида? За нея не може да отречеш, че е на юг от Мароко.
Така горе-долу поне да имаш представа кога и къде е възникнало християнството и къде са били по онова време славяните?Хриситяните пък са използвали Славянските легенди.
А пък Перун "заместникът" на Зевс... просто нямам думи. Заболя ме стомаха от смях. Направо ми оправи настроението!
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Жоржи, за пореден път се убеждавам, че живееш в някой друг свят. Меридианите определет посоката изток - запад не север - юг. Нулевият меридиан определя часовите зони, не климатичните области. Онова, което ти трябва са паралелите.GBM, антарктида ти е абсолютната нула, полюсите са изключение от правилото, там има други правила. нормално е да е по-студено от Мароко. Но ако тръгнеш на север от нулевия мередиан става по-студено, а ако тръгнеш на юг - по - топло.
GBM, антарктида ти е абсолютната нула, полюсите са изключение от правилото, там има други правила. нормално е да е по-студено от Мароко. Но ако тръгнеш на север от нулевия мередиан става по-студено, а ако тръгнеш на юг - по - топло.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas