Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ами Обреченост ми звучи далеч по-добре, макар че пак не е съвсем дословно,
Странно ми е, защо от Еквус са избрали да преведат името на божеството Немезис (Nemesis в книгите), като Немезида, сменяйки пола му.
Странно ми е, защо от Еквус са избрали да преведат името на божеството Немезис (Nemesis в книгите), като Немезида, сменяйки пола му.
Съгласен. И за мен Обреченост си е Обреченост. И правилно е защото Легиона на Обречеността звучи къде-къде по добре от Легиона на Погибелността.
- Позволи вместо това да ти разкажа защо ползваме град Погибел за наш пристан - моли той. - Той е един от най-големите градове в Човешките предели, може би наброява повече от четиристотин хиляди души и е управляван от Легиона на Меча на Обречените. Повечето хора плюят като чуят името им, но те са една от най-добрите и организирани армии на Орб. Те се кланят на Войнът, Ваш-Ро, Този който сее за да пожъне, и видът им всява страх по време на битките. В града има храмове и на други богове, но те дори не могат да се сравняват с катедралата на Войнът. Пълководец на Меча на обречените е Честникс, с черно сърце, нивгаш не узнал вкусът на загубата в битка. За него казват, че веднъж убил, буреносен гигант само с една ръка. Той несъмнено е най-добрия фехтовач раждал се някога.
Орденът на Алената Богомолка също има храм в града. Те пращат своите следовници в Отвъден Снегоград, където те принудително привикват към трудностите - от всякакво естество. Яемон е най-великият войн който някога ги е предвождал. Те използват кръста на Въплатения, Най-висшия добродетел, като свой символ, но със два дракона увити около него. По този начин може да се разпознаят.
Съгласен. И за мен Обреченост си е Обреченост. И правилно е защото Легиона на Обречеността звучи къде-къде по добре от Легиона на Погибелността.- Позволи вместо това да ти разкажа защо ползваме град Погибел за наш пристан - моли той. - Той е един от най-големите градове в Човешките предели, може би наброява повече от четиристотин хиляди души и е управляван от Легиона на Меча на Обречените. Повечето хора плюят като чуят името им, но те са една от най-добрите и организирани армии на Орб. Те се кланят на Войнът, Ваш-Ро, Този който сее за да пожъне, и видът им всява страх по време на битките. В града има храмове и на други богове, но те дори не могат да се сравняват с катедралата на Войнът. Пълководец на Меча на обречените е Честникс, с черно сърце, нивгаш не узнал вкусът на загубата в битка. За него казват, че веднъж убил, буреносен гигант само с една ръка. Той несъмнено е най-добрия фехтовач раждал се някога.
Орденът на Алената Богомолка също има храм в града. Те пращат своите следовници в Отвъден Снегоград, където те принудително привикват към трудностите - от всякакво естество. Яемон е най-великият войн който някога ги е предвождал. Те използват кръста на Въплатения, Най-висшия добродетел, като свой символ, но със два дракона увити около него. По този начин може да се разпознаят.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas