Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Имам една сериозна забележка към автора.
Забележката ми е, че изборите на магии по време на битки са изключително оскъдни - още в самото начало те нападат 2ма бандити с мечове и автора дава опциите само за защитни магии. Ами ако искам да ги изпепеля със ш*бана кълбовидна мълния..?!? Това е най-близко до ума и не разбирам защо не може да бъде използвана магията, когато двама главорези искат да те заколят, за 5те стотинки в джоба ти.
Невъобразимо глупав пропуск!
Ако изключим грешните препратки и гадния на места превод поредицата е наистина брутална. Съвсем наскоро си я опресних. Никъде другаде не можеш да намериш препратки към други книги (прецакано кастване на зед ). Никъде другаде грешен но не-фатален избор в една книга не носи сигурна смърт в друга книга. Кой помни мутиращите Мравчени кюфтета
И ТОВА ГО Е ИМАЛО НАЙ-ОТГОРЕ НА СВИТЪКА?! А стига, бе!!!! А аз прерових целият свитък, правих всякакви изчисления и формули и накрая изчийтнах по най-буталният начин-просто прерових цялата книга, докат намеря този скрит епизод Иначе си ги имам и четирите, почнах поредицата от трета книга и впоследствие си намерих останалитеВ едната книжка имаше картинка със свитък с йероглифи, над които трябва да се дзвериш, за да разбереш на кой епизод да идеш. Всички йероглифчета мязаха на цифрички, пълна гадост. А отгоре заглавието на свитъка черно на бяло гласи: LIX (или CCLXIV, примерно). Просто и ясно, ама като си на тринайсет, не е просто и ясно, даге. Имах ги и четирите, така и не ги превъртях, потиснах се и ги подарих на някого.
Наистина не се споменава за нанесени щети при ХОТ т.е. мълнията, което според мен е недоглеждане при редакцията преди печат. Но както despite каза може с комбинация от магии да се изнижеш покрай него без да те докосва. А ако искаш на всяка цена да му "набиеш канчето" първо правиш магия, която забавя реакциите му и в следващите 4 рунда той ще е с половината си ловкост, а може и да призовеш таласъми (ако имаш техни зъбки разбира се ), които да го омаломощят и тогава да го доразфасоваш!Най-смешното е, когато забиваш кълбовидна мълния в носа на мантикора, който "изревава от болка", а никъде в текста не се споменава за нанесени щети. Тоест не само губиш 4 точки сила, а и се налага да се биеш с/у него в пълната му мощ.
Еееее гаден спойлъджия
Най обичах да съм Маг и в четвърта книга да използва Зод за да се върна в старите книги и отново да си напомпам героя.
Чел съм само Седемте Дракона, имам откъслечни спомени, че беше интересна. Имаше различни дракони, въздушен дракон, огнен дракон и други такива. Имаше и бая интересни магии да. Наскоро се сдобих и с Кралската Корона, но още не съм я изчел, може би скоро трябва да го направя и да преиграя и Драконите.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas