Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Покрай предстоящото излизането на нова книга от поредицата "Битки Безброй" вдигам тази тема с молба всеки да сподели накратко своите спомени от Старата вълна за тази поредица. Кои са първите му книги, какво го е впечатлило, какво не... изобщо какви емоции са му донесли тези книги?
П.П. Мненията ще бъдат използвани за статия.
Покрай предстоящото излизането на нова книга от поредицата "Битки Безброй" вдигам тази тема с молба всеки да сподели накратко своите спомени от Старата вълна за тази поредица. Кои са първите му книги, какво го е впечатлило, какво не... изобщо какви емоции са му донесли тези книги?
П.П. Мненията ще бъдат използвани за статия.
За поредицата "Магьосничества" трябва да се напише отделно изложение!
Магьосничествата и на мен са ми любимата поредица и продължавам да недоумявам защо толкова малко хора ги харесват.
Нямам нищо против, но все пак го редактирах малко:Eй това мнение на Кирчо от предната страница е много готино, така че ако той няма против ще го използваме:
Спомням си, като хлапе лежах в болницата за някакви изследвания и се скъсах да чета и играя "Гората на обречените" (и Гората на демона). Много се кефех на тази книга, за пръв път попадах на подобна фентъзи атмосфера, по не знам колко пъти минавах през едно и също място. Илюстрациите бяха готини, спомням си една яка рисунка на жена-котка, а корицата кърти. Наскоро се опитах пак да ги играя (Боец на колела, Леговището на СВ и пр.), ами не става, минало им е времето за мен. Но за детските ми години си бяха супер яко изживяване, направо потъвах в тяхната атмосфера. Смятам, че там им е силата - околната среда (enviroment).
До болка познато...бчх си направил карта на града с отбелязани предметите, враговете и т.н...."Градът на крадците" дълго време не ми даваше да спя.. по коя улица примерно трябваше да мина... "Ключарска", "Свещарска" или там как бяха
До болка познато...бчх си направил карта на града с отбелязани предметите, враговете и т.н...."Градът на крадците" дълго време не ми даваше да спя.. по коя улица примерно трябваше да мина... "Ключарска", "Свещарска" или там как бяха
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas