Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Можеш да си я дръпнеш, има я ipdf. Да, има такава опция, но за целта трябва да оставиш копието на Ригар. Най-вероятно за приложението е било вече преработеният и подобрен вариант
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Нямам книгата на български. Играл съм я като приложение.
През пещерата се Минава се с помощта на някакви таласъми или нещо подобно, но задължително трябва да имам говорене с животни, като умение.
Можеш да си я дръпнеш, има я ipdf. Да, има такава опция, но за целта трябва да оставиш копието на Ригар. Най-вероятно за приложението е било вече преработеният и подобрен вариант
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Нямам книгата на български. Играл съм я като приложение.
През пещерата се Минава се с помощта на някакви таласъми или нещо подобно, но задължително трябва да имам говорене с животни, като умение.
Разгледайте ipdf-а от 299 еп и ще видите, че при епизода с гадинките се ходи само ако се остави копието. И да после ти трябва умението и накрая приключваш без парите.
Няма разлики между приложението и книжните игри. А доколкото помня,
През пещерата се Минава се с помощта на някакви таласъми или нещо подобно, но задължително трябва да имам говорене с животни, като умение.Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]оставиш ли копието погиваш малко по-късно, на изхода на тунела. Наистина номера е да имаш умението Общуване с животни и то при този метод губиш част от екипировката/парите, с които подкупваш животинките
Мда ...признавам моя грешка е ...сега го видях в оригинала...на епизод 118 отиваш и ако нямаш копиеМонев не знам какво си гледал, но току що излязох от тунела без копието
Мда ...признавам моя грешка е ...сега го видях в оригинала...на епизод 118 отиваш и ако нямаш копиеМонев не знам какво си гледал, но току що излязох от тунела без копието
If you wish to give him your Magic Spear so that he can defend the tunnel entrance, or if you do not possess a Magic Spear, turn to 118.
If you possess a Magic Spear but do not wish to give it to Rhygar, turn to 102.
На български Сим го е превел:
Ако искаш да му дадеш Магическото копие, за да защити входа на тунела, отгърни на 118.
Ако нямаш Магическо копие или не искаш да го дадеш на Ригар, мини на 102
Мерси за спора и се извинявам за твърдоглавието, но бях заблуден от превода на Сим и късно се сетих да го видя в оригинал...
Така нещата са значително по-лесни.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas