Лейди Блекбърд бяга от уредения си брак с граф Карлов. Тя е наела контрабандистки кораб на име Совата, който да я закара от двореца на Имперския свят Илисиум до далечния край на Останките, за да бъде със своя таен любовник, пиратския крал Юрая Флинт. Обаче малко преди да преполовят пътя от Хейвън, Совата е подгонена и заловена от Имперския кръстосвач Ръката на скръбта по обвинения за летене под фалшив флаг. В момента лейди Блекбърд, нейният телохранител и екипажа на Совата са задържани на Ръката, докато командирът на кръстосвача, капитан Холас, преглежда регистрите на контрабандисткия кораб по безжичната мрежа. Въпрос на време е да открият документацията и да разберат, че Совата е притежание на не кой да е, а на небезизвестния изгнаник Сайръс Ванс.
Как ще се измъкнат от Ръката на скръбта? Какви опасности има на пътя им? Ще успеят ли да стигнат до заветната цел? Включете се в играта и разберете.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Потвърждавам, а тази емотиконка вече ще ме представя в нормално състояние ! Религиозен гоблин-пилот на космически дирижабли с менящ се цвят според емоционалното състояние 4дауин, бейби !Снаргъл - Асен
Хам също ти познава играта, поне форумния стил. А това май има значение в случая .Ако не се появи дама за Лейдито бих желала да я поема, ама ще помоля Асен примерно да каже дали може, понеже от групата кумай той най-добре ми познава играта, а не ми се ще да я метнат зад борда при първи възможен случай. =)
дописка: Погледнах правилата и ако ме вземете и аз ще ги уча в движение. =)
Супер картинка !Нещо което нарисувах снощи, запален от тая игра.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas