• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Форумни срещи
/
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
16 Дек 2016 21:09
Leidrin's Avatar
Leidrin
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 152
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118211
Най-много да си разпишем по някоя книга...и да пием по някоя бира...да не се хващаш сега...
Иначе просто щях да напиша нещо от рода на "Сикамор! Стари вразе! Дръж се! Идвам!"

For them, for us, for Sommerlund and the Kai.…

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

16 Дек 2016 21:49 16 Дек 2016 21:51 от Monevwww.
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 797
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118212
www.vbox7.com/play:0eb1be9c3e
А можеше да е нещо подобно :)

16 Дек 2016 21:57
Leidrin's Avatar
Leidrin
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 152
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118213
I come in peace!

For them, for us, for Sommerlund and the Kai.…

17 Дек 2016 22:48 17 Дек 2016 23:05 от Ейдриън Уейн.
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118240
Даже аз намерих време да напусна щанда си и да се разходим (надявам се рос да не пита пак защо е множественото число) до другия край на 4ия етаж, да се видим с всичките около СКИ щанда. :) (Е, някои се правеха, че не ни виждат.) Забавно беше. Торо се оказа, че всъщност ще седи до последно (20:15?) вързан на щанда си, макар че е големия шеф, докато мнозинството вече купонясва в заведението наблизо.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Nedelcho Bogdanov

18 Дек 2016 09:17
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1211
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118245
Уейнски, ти защо не дойде, росен специално каза че е запазил място и за теб!? А мислех, че сте в оптегнати отношения с него.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

18 Дек 2016 15:32
sycamore_bright's Avatar
sycamore_bright
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 228
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118250
Абсолютно епична среща беше.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: ze BG

18 Дек 2016 22:01
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2428
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118272

Ейдриън Уейн писа: писа:
Забавно беше. Торо се оказа, че всъщност ще седи до последно (20:15?) вързан на щанда си, макар че е големия шеф, докато мнозинството вече купонясва в заведението наблизо.
Торо е мишка, най-вече хамалин, обработчик на поръки, чакащ в Еконт, отговарящ на мейли, межаниращ процеси, водещ счетоводство, склададжия - въобще долната от долните работи все е тук. Някой трябва да я върши :)

18 Дек 2016 22:05
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118273

Ал Торо писа: писа:

Ейдриън Уейн писа: писа:
Забавно беше. Торо се оказа, че всъщност ще седи до последно (20:15?) вързан на щанда си, макар че е големия шеф, докато мнозинството вече купонясва в заведението наблизо.
Торо е мишка, най-вече хамалин, обработчик на поръки, чакащ в Еконт, отговарящ на мейли, межаниращ процеси, водещ счетоводство, склададжия - въобще долната от долните работи все е тук. Някой трябва да я върши :)

Саше, мързел си беше. Мързел си остана.
И така. До края на света...

Избери своето приключение
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Ал Торо

19 Дек 2016 00:57
Jane Undead's Avatar
Jane Undead
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 35
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118283
Как мина срещата? Нещо интересно?
Сори, че не останахме (и аз си имам множествено число, Уейн), обаче ни се стори шумно и бяхме уморени. Надявам се да се засечем с присъствалите на тази среща на някоя от следващите.

19 Дек 2016 09:44
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2428
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118288
Ами и тази си беше много приятна, установихме, че храната в този мр пица е по-добра, но според мен нищо не бие сепарираността на другия и "кръглата" маса.

Иначе специален гост беше Сашо от Фантасмагория, който е супер пич :)

19 Дек 2016 09:57 19 Дек 2016 09:57 от Ейдриън Уейн.
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118291

Вилорп писа: писа:
Уейнски, ти защо не дойде, росен специално каза че е запазил място и за теб!? А мислех, че сте в оптегнати отношения с него.

Обтегнати? С Росен точно сме в никакви отношения: човекът се прави, че не ме вижда, а аз уважавам такова поведение, ако е консистентно, така че не бих му се натрапил. Разбира се, правилното е това да се спазва и онлайн - но и дотам ще стигнем.

Иначе сме много заети вече, но ако ни запазите две места някой път, може и да се вредим да дойдем, мерси.

19 Дек 2016 10:04
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1211
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118293
Където едно, там и две.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

19 Дек 2016 11:01
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118296
Яка среща беше отново. 5-6 човека издържахме до към 5-6 часа. Единия от които беше пича на Баталия и доста се смяхме и с него накрая. Ако си мислите че на мен не може да ми затворите устата, поседете половин час с него :))))

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

19 Дек 2016 14:37
pycku's Avatar
pycku
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 73
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118309
Ти до 5-6 часа да стоиш с някого или ще се смееш с него, или ще се сбиеш :) Има и трети вариант, ама той е за предпочитане при различни полове.

19 Дек 2016 14:47
sycamore_bright's Avatar
sycamore_bright
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 228
Форумна среща - 17.12.2016 г. (събота) #118311
Обзор на отминалата форумна среща по новата система* за оценка на книгите-игри:

Литература - определено много литература имаше на тази среща. Има и какво да се желае обаче още. Разбира се, нека започнем и наблегнем първо на критиките. Бях се запътил към щанда на СКИ, готов да се преборя с поне пет хиляди фена, защото от достоверен източник** чух, че обикновено по толкова минават през щандовете за книги-игри. Нищо подобно. Оказа се, че Торо, Зе БГ, Роската, Танер и Спас правят калабалък пред щанда (че даже и авторите извикали, толкова не им достигат хора, гледам и Лейдрин, Краси и Марин, който бил обаче според Неделчо Миро, а според други - Мартин, викнали), за да изглежда, че има клиенти, а Никсата стърчи зад щанда и се прави, че продава. Питах го директно да си купя ли испанската преводна, той каза "не, много е зле" и започна да ми обяснява защо няма да ми хареса. Никога досега не са ми обяснявали толкова подробно защо няма да ми хареса. Ама аз пак си я взех. Накупих и още толкова много други, че си напълних раницата и реших да я оставя на единствения свободен стол до щанда, когато Зе БГ ми налетя и каза, че тука вече и от втория етаж на панаира идвали хора да си оставят якета и раници и човек нямало къде да седне. Отдадох го на това, че му се пие и му казах да потърпи още малко, скоро ще започне веселата част. Освен това го изчаках да се махне и пак си оставих раницата върху стола. Торо се опита да ме вербува и мен да правим калабалък пред щанда.

Литературната част продължи с четенето на менюта в Мистър Пица, където ни беше зазено сепера *** за желаещите да присъстват. Никсата и Вилорп се появиха, искаха да тролят Неделчо, но него го нямаше още и те се чупиха пак. Дойдоха още много други хора, изведнъж навсякъде се говореше само за книги-игри и литература. Зе БГ говореше и за кога минавало последното метро, но накрая остана да пие с нас и започна и той да говори за литература.

Като цяло тук от мен - четири звездички.

Механика - работехме по добре утвърдената система "Натроли този, който го няма". Като цяло Неделчо дойде и започнахме да тролим Спас и Никсата. Доста потролихме и Мериадъка, защото него си го нямаше през цялото време. Аз опитах да троля съдебната система, ама се оказа, че съм седнал до Зорт и млъкнах. Подозирам, че и мен са ме тролили като ходих до тоалетната или след шестата**** тъмна бира, защото тогава малко вече ми се размива разговора. Имаше го иновативния аспект със Сашо от Фантасмагория, който обаче добре се включи в троленето и доста се посмяхме. Разбира се, не можеше без виц от Танер. Той разказа само един, никой не се смя и той каза, че всъщност това не било виц. Подозирам, че се опита да се измъкне, но не съм сигурен. Завършихме със също толкова утвърдената механика "пий, докато не затворят заведението, а после се премести в друго". Като цяло - чудесна механика, пет звездички.

Оформление - тук според някои видни жоропедисти***** влизат корици, илюстрации и други. Не знам за кориците и другите, но изровихме илюстрациите на Спас с кучето и волейболистките и това само по себе си беше достатъчно да счупи оформлеметъра. От илюстрация на илюстрация някакси пак се заговорихме за мандарини, които винаги се оказват култова тема и могат да бъдат вмъкнати във всеки разговор. Освен това дискутирахме ЗКС****** и установихме, че без него не може. Отново - пет звездички.

Кеф - продължихме вечерта в други литературни среди, които имат по-гъвкави работни времена. Зе БГ избяга от нас, докато вървяхме по пътя. Някой ми обясняваше, че всъщност викал и махал, за да ни каже, че си тръгва, но според мен си измислят. Не може да сме били пили (вече) толкова, че да не го чуем или видим. Според мен още ми беше сърдит за стола с раницата и якетата. В новото заведение Неделчо бутна и счупи чаша, докато обясняваше за зодиите. Открихме, че не става за врачка по телевизора, нито една зодия не позна. Добре де, само на Сашо позна зодията, ама сигурно са се наговорили предварително. Боби (или Росен, не помня) ни обясняваше през цялото време, че сме мишки и нищо не заслужаваме. Зорт поръчваше пиене. Към 4 или 5 тръгнахме да си ходим, а Росен само пъдеше такситата, защото били фалшиви. Неделчо пък им отваряше вратите и ги питаше дали наистина са фалшиви. Изгубихме Росен, почнахме да викаме, за да го търсим и той цъфна отнякъде с такси. Качихме се и ние, питахме го и него дали е фалшив (не разбрах отговора) и потеглихме. През половината път Сашо си търсеше колана, дали го е намерил не знам, защото трябваше да слизам по някое време. Имаше по-нататък и още някакви мишки в чата, но тогава вече ми се губят спомените. Като цяло - кефометъра направо си го превъртяхме. Пет звездички.

Не знам колко станаха общо звездичките, но си записах кодовата дума "епична".

* че е нова - нова е. Доколко е система, вече е друг въпрос. Някои експерти смятат, че единственото системно в цялата история е склонността на всеки един съфорумник да си нарича нещата както той си знае дори - както и въпреки - всички обширни научни дискусии, водени по темата. Бел. авт.

** че е източник - източник е. Доколко е достоверен, вече е друг въпрос. Някои експерти смятат, че единственото достоверно в цялата история е, че е източник. Бел. авт.

*** тука се отказах. Бел. превод.

**** приблизителна бройка. Бел авт.

***** aвторитети на Жоропедията. Бел. авт.

****** Задклавиатурен синдром. Бел прев.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Zort, ze BG, psicho_lg, comics_ross, Nedelcho Bogdanov

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Форумни срещи
/
Time to create page: 0.094 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• "Ярост" - ревюта и коментари (39 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Други книги
    • от Mindcrime
    • Yesterday 21:20
    • Топ 9 любими книги (Върджил Дриймънд) (5 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Върджил Дриймънд
    • от Efix7
    • Yesterday 20:04
    • Финална надпревара - ревюта и коментари (26 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Други книги
    • от comics_ross
    • Yesterday 15:31

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност