ЧЕРВЕНО
Един от новите интерактивни романи/книги-игри с тактическо мислене, стратегическо планиране, прецизна бойна хореография и пълната свобода за взимане на решения от името на героя – най-доброто от старите книги-игри, изведено на новото ниво, с което разполагаме днес.
Бях зверски гладна и на ръба на лудостта заради царящата в главата ми тишина. Като си помисля само колко се бях оплаквала на Голиат заради вечното жужене на гласовете – най-трудното за свикване (според мен) в целия процес по превръщането във вампир! Винаги съм си мислела, че наемниците на Господаря ми са яки като зверове, но вчера ни пометоха като стой та гледай. Попиляха ни. Зъбите ми неволно изскочиха, докато за секунда се пренасях във вихъра на битката, сред свистящи куршуми, писъци и болка. Само ние четиримата бяхме останали. Самата мисъл за това ме разтреперваше. Къде ми бяха гласовете?!
Фран, - намеси се Маделин с присъщата й тактичност, - скоро няма да можеш да се сдържаш. Направо изпиваше сервитьорката с очи!
Добре де, права беше. Фран Моргран – вампирка на има-няма шест месеца. На мен самата ми трябва бавачка все още. Не бива да ме пускат сред хора без охрана. Те тримата бяха единствената причина да седя тук и да стискам героично зъби. Не смеех да разгърна сетивата си дори мъничко – толкова много кръв ме заобикаляше от всякъде... И превръзката на Зоран под панталона се беше напоила, можех да усетя миризмата.
Фран! – изсъска ми Таки.
Преглътнах. Не е никак лесно – наоколо кипи толкова живот и да не можеш да го докоснеш дори...
Фран, излизаме! – заповяда ми Таки. – Незабавно!
Усещах мъката му. Съжалението. Обикновено се прикрива по-добре, но сега, след нападението, всички не бяхме на себе си.
Щеше ми се да мога да изпитам своя собствена жалост. Или болка. Или поне да ми стане съвестно. Но: единствено гладът ме човъркаше отвътре.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Доколкото ми е ясно, все още не са написани?Не, това са готови издателски слотове. Всичко, което им трябва, са приходи от излизащите книги (на този етап Асасините 1), за да станат веднага реалност.
Върви си лека-полека. Ще трябва да го бъде
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas