Иначе нищо не мога да направя за обявените продължения - те си бяха прерогатив на Боби, а той едва ли ще се занимава. ОБАЧЕ. Когато си разпределяхме правата върху общите КИ, Олтарът се падна на мен. Така че един от плановете ми, ако нещата с Асасините потръгнат, е да направя сериозно "разширена версия" на "Олтарът на тъгата" - поне 300 епизода (вместо 40 ), бойна тактическа система, много нови врагове и странични сюжетни линии и изобщо: ЕКШЪН (със стил). И досега не мога да й простя, че беше толкоз малка. Но нещата, както виждате, винаги могат да се оправят.
Мнения?
Погледнете "Изгубеният свят", "Махабхарата" или "Братя Карамазови". Нима те имат дневник? А губят ли от това?
Не мисля че бих харесвал "Последния убиец на дракони" повече ако го пренапишеш с повече ситуации и по-сложна бойна система. Някои неща си ги бива толкова много, точно защото са си така, както са.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Уейн, имаш достатъчно книги, които чакат да видят бял свят - и обикновени такива, и книги-игри. Неща, които всички чакаме с нетърпение. Нужно ли е да се пипат и променят старите такива? Те си останаха в съзнанието ни такива, каквито са - и Altar of Sorrow, и The Last Dragon Slayer: да, кратки, да, с малко епизоди, да, без дневник, но изпълнени перфектно от литературна гледна точка, от гледна точка на обстановка, сюжет, герои, образи... Недей, моля те. Старите фенове поне си ги харесвахме така - ако някой иска да ме обори, моля, не преча на никого.
Но дай да не отдръпваме старите фенове, които не жадуват толкова за кървави битки, дневници, сложни бойни системи, зарове, врагове, сюжетни линии и прочее екшън. Да се съсредоточим повече към по-скорошните належащи действия
Едит :
Измислих го! Йей! Да се чете след поста на Уейн.
Пешката
Старите фенове ще си запомнят оригинала, но ще има такива, които да харесат и по-новото.
Да, освен и специален код, чрез който да можеш да сваляш отпаднали рисунки от книгата, алтернативни версии на епизодите, отпаднали епизоди, подкасти и т.н. А защо пък не и цял диск с тях?Аз съм ЗА това да се пуснат Колекционерски издания, нещо лъскаво в кутия примерно... включващо както преиздадената книга, така и новата ъпргрейдната версия + някакви глезотйки примерно екшън фигурка или пък някакви карти или друг вид зарибявка
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas