Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Препоръчвам тези линкове. Внасят яснота по темата. Заслужава си човека пише хубаво.
viewtopic.php?f=58&t=1170
viewtopic.php?f=58&t=1115
Имам какво да се дообработва, но като начало е много обещаващо.
з си мисля, че Ro#i# няма намерение да пише книга-игра за издаване, а тук, за сайта.
"Свещениците" са слуги на Сатаната, та себе си ли ще гонят ?
По-скоро бих предпочел главен герой "еретик", който унищожава Църквата.
Виж за това съм с две ръце "за"!
Ставаме 3-ма!
Колкото до идеята за книгата игра... Ако ще сме демони, защо да не сме истнски демони - убийства, кръв, унищожение? Ето ти шанс да създадеш една наистина различна книга-игра! Навремето Блонд опита с 'Вкусът на кръвта', но дори тогава вампирът беше прекалено излъскан и благороден. Ако ми предложиш брутални изстъпления получаваш пълната ми подкрепа! Така де, вече има няколкостотин книжки, в които "добруваме", нека има и нещо по-разчупено![]()
Върдж, да разбирам ли, че смяташ книгите-игри за възрастни за твърде ограничен пазар?
Различни - да. Взаимноизключващи се - не съвсем
[/offtopic]
"Свещениците" са слуги на Сатаната, та себе си ли ще гонят ?
По-скоро бих предпочел главен герой "еретик", който унищожава Църквата.
Виж за това съм с две ръце "за"!
Ставаме 3-ма!
Колкото до идеята за книгата игра... Ако ще сме демони, защо да не сме истнски демони - убийства, кръв, унищожение? Ето ти шанс да създадеш една наистина различна книга-игра! Навремето Блонд опита с 'Вкусът на кръвта', но дори тогава вампирът беше прекалено излъскан и благороден. Ако ми предложиш брутални изстъпления получаваш пълната ми подкрепа! Така де, вече има няколкостотин книжки, в които "добруваме", нека има и нещо по-разчупено![]()
Мислим за различни неща.
Имах предвид нещо като света на "Валенсианските хроники", в който обаче еретиците са ДОБРИТЕ и са нашите хора.
Не и ако родителите са сатанисти... въпреки, че дори и да не са по-скоро ще се зарадват, че отрочето им въобще чете книги пък било то и такива.Мда... това вече ще доведе до палене на КИ от вбесени родители на по-млади читатели...
Мисля, че е изпробвано в компютърните игри и противно на логиката изглежда, че е популярно...Остава само да се помисли на какъв читателски блок би могла да разчита книга с главен герой "принц на злото", който сее разрушения и върши злини, и в която ТИ правиш изборите за свършените злини.
Ако демони или еретици трепят попове, гарантирам за поне 20-30 човека (и една баба хипарка*) желаещи да си купят книгата...Сигурно ще се намери извр... откач... абе, клиентела в размер на 3 до 15 човека по света да си ги купят.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas