Получени "Благодаря": 3
[offtopic]Понеже така и така споменахме Fable, днес докато разцъквах двойката в книжарницата в Bowerstone попаднах на книга-игра. Явно и създателите на играта са фенове на жанра, което не ме изненадва особено, разбира се. [/offtopic]
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
[offtopic]Мен си ме зариби от раз още щом ми попадна единицата и прочетох описанието и в замунда, та веднага си я дръпнах и я заиграх с голям кеф. Честно казано доста неща има, които не ме кефят, но пък и аз съм си ужасно претенциозен и критичен геймър, което вероятно е и причината вече почти на нищо да не играя. Все пак това е една от малкото игри, на които все още обръщам внимание чат - пат. Тия дни я разцъквам, че ми действа вдъхновяващо, понеже и аз съм се захванал с нелеката задача да пиша книга-игра. [/offtopic]
[offtopic]Понеже така и така споменахме Fable, днес докато разцъквах двойката в книжарницата в Bowerstone попаднах на книга-игра. Явно и създателите на играта са фенове на жанра, което не ме изненадва особено, разбира се. [/offtopic]
[offtopic]Абе чудех се дали да я играя тази поредица че съм наредил цял куп игри които искам да пробвам, обаче ти ме нави от раз човече [/offtopic]
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas