Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това е и моето мнение. Абсолютно никакви плюсове не виждам.И на мен не ми допада слабата интерактивност - или е книга-игра или е нормална книга... ако има слаба интерактивност се губят плюсовете и на двете. Като съм избрала авторът да ми води действието, значи няма да се намесвам, а ще се водя по него, докато ако авторът ми е дал избор, искам да е възможно най-пълен и разнообразен... иначе всичко се сбозява и не прилича на нищо.
Пробвала съм се да пиша роман с 2-3 избора на места... беше доста зле като го четях... и то не защото самия роман си беше зле, а слабата интерактивност просто дразнеше без да е забавна.
[/offtopic](На някоя книга от Асасинската серия току виж съм успял.
)
Къде са останалите хора, които гласуваха за това нещо в последната ми анкета? Както и да е. Взе да ми омръзва да ми обясняват как с каквото и да се захвана все не е правилно. Което значи, че трябва да престана и да си го търся като задавам въпроси. Вземам си поука и млъквам.
За възможните краища - ако говорим за по-дълга поредица, не е опция. Мислел съм си за коренно различни начина за достигане до крайната цел. Дори за посещение на различни светове, където да се търси оръжие за справянето с лошковеца от първоначалния свят.
Силвър, това произведение може ли да бъде открито някъде. Мисля, че ще ми е инересно да хвърля един поглед, ако може.
Пробвала съм се да пиша роман с 2-3 избора на места... беше доста зле като го четях... и то не защото самия роман си беше зле, а слабата интерактивност просто дразнеше без да е забавна.
С каквото и да се захванеш Е правилно. Понеже ти ТВОРИШ, а ние само си чешем езиците.
Пробвала съм се да пиша роман с 2-3 избора на места...
[/offtopic]Критици и хейтъри дебнат зад мониторите. Като си спомня колко бой ядох за един разказ, още ми държи влага. Може би не толкова че да не пробвам отново, но си беше кофти тръпка.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas