Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Става... за определени книги. Аз обаче използвам още един "маркер". Ако читателя има две определени кодови думи, понякога питам коя дума е записана по-напред. Така давам по-голяма свобода на играча без да пиша две сюжетни вериги с почти един и същи текст. Спества се обем и се намалява общия брой кодове. Това обаче е от значение само за напечатени книги.Смятам, че при система, силно зависеща от кодови думи е добре да има списък със всички възможни и читателят да си отбелязва кои е взел при съответното изиграване. Един вид "чек лист".
Аз си представям следната конфигурация - читателят се е излегнал хоризонтално и като трябва да "отбележи нещо", просто вади нужната картичка от общия куп с такива и я поставя в тестето "налични за това изиграване". Поне на мен би ми било по-удобно от това да драскам в дневник.Колкото до приложенията-маркери. Много ми харесва, това беше мечтата ми от едно време. Тогава обаче книгата няма да е само книга и ще е неудобна за читатели, които обичат просто да седнат и да си четат интерактивно пиключение.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas