Съветче: недей (поне в мои книги). Метагейминг от такъв тип не бих допуснал (освен донякъде в битките, но след 1ва книга едва ли и там). Просто като видя, пишейки, че може да се намери някаква зависимост в номерацията или подредбата на изборите, веднага почвам да вървя наопаки на нея.Принципно обаче имам свой си начин за чийтване, който е свързан със една последователност, която се забелязва при някои автори (има я и в Асасините и донякъде в Котарака, но основно я забелязах в изданията на МЕГА), ако човек поразгледа малко цифровите комбинации при "уж случайната номерация" на епизодите ще види зависимостта. Не винаги я има и не винаги действа, но когато сериозно се колебая и заложа на нея, рядко умирам.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Съветче: недей (поне в мои книги). Метагейминг от такъв тип не бих допуснал (освен донякъде в битките, но след 1ва книга едва ли и там). Просто като видя, пишейки, че може да се намери някаква зависимост в номерацията или подредбата на изборите, веднага почвам да вървя наопаки на нея.Принципно обаче имам свой си начин за чийтване, който е свързан със една последователност, която се забелязва при някои автори (има я и в Асасините и донякъде в Котарака, но основно я забелязах в изданията на МЕГА), ако човек поразгледа малко цифровите комбинации при "уж случайната номерация" на епизодите ще види зависимостта. Не винаги я има и не винаги действа, но когато сериозно се колебая и заложа на нея, рядко умирам.
Но пък ако наистина го използваш само когато нямаш и най-малката идея какво да решиш - тогава да, нищо не губиш.
Това е много точно казано... ама като нямам търпение да видя какво ще стане Така, че аз си мамя най-безстрмно... първо опитвам да изграя книгата по всички правила (най-често се провалям) и после минавам с "неубиваем герой" по всички разклонения. На мен ми е по-интересно да следя модела на автора не толкова да "успея" в играта.Значението на книгите-игри е по-скоро да се забавляваш със страниците, които жадно разгръщаш една след друга в търсене на отговори и приключения, отколкото да спечелиш на всяка цена.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas