Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
www.imdb.com/title/tt0209958/[/offtopic]"Клетката", за която говориш, от кого е - може ли да ми дадеш линк, за да я прочета?
и, а не за да третира читателя с уважението, което студента изпитва към бяла мишка..
Щото си знаем "матриала".
![]()
Знайш кво ми каза току що?
и, а не за да третира читателя с уважението, което студента изпитва към бяла мишка..
Че защо пък? Всички сме бели мишки в социалния експеримент на Б.Б.
Щото си знаем "матриала".
![]()
Голям офтопик - не показваме ли точно желанието си да ни таковат пак и пак, след като продължаваме да го търпим? Чакам предупреждение.
И все пак по темата - Конкурс номер не знам си кой - любителска книга игра "Аз, Бойко 2"
Извинявам се ако съм засегнал някого, понятията наистина са размити. Не съм целял и някакво деление на нива, а просто лесно обяснение за какво говоря - не съм мислел че ще засегна нечие достойнство. Ако има някаква разлика в случая между Асасините + Котарака и останалите е че сме ги изпипали доколкото ни позволяват възможностите и са минали през корекция и първи читатели (заместващи редактор), че сме ги писали с мисълта, че трябва да дадем най-доброто от себе си. Т.е. разделението е според подхода, а не резултата. За мен една от основните разлики между нещо професионално и нещо любителско е, че в единия случай полагаш максимално старание, а в другия казваш "Ами това е експеримент" или "За толкова време - толкова", но си напълно прав, че не е единствената. Така или иначе се самоопределям далеч от професионализма, та изглежда си правТоро, не разбирам защо толкова често използваш думата любителски. Като няма професионални (в смисъл, до сега всичко от 2-рата вълна е безплатно или самиздат), някакси думата ми се струва излишна. Да, има автори, които могат да си изпипат (почти) всичко - като теб. И такива, които са джаста - праста (да не се приема като асоциация със Сара, моля, нищо против нея) - като мен. Вторите имат доста да научат от първите.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas