112.
Усещах успокояващата тежест на оръжието в ръката си. Противникът ми изглеждаше нервен. Имаше само револвер, което ми даваше предимство. В своята увереност почти пропуснах да забележа, че очите на бандита трепнаха. Не видях движението на ръката му, а само проблясък от извадено оръжие. Късметът, умението или инстинктите ми се намесиха и реагирах без да се замислям.
Над прашната уличка почти едновременно се разнесоха два изстрела. Негодникът се олюля, хвана се за сърцето, отстъпи крачка-две назад и се строполи по гръб. Изчаках минута с насочена пушка (а исках и да съм сигурен че някое от приятелчетата на оня тип не дебне зад ъгъла) и заредих още един патрон в затвора, преди да преметна оръжието на рамо.
Отбележи си че пушката ти е заредена и си изхабил един патрон за карабината. след това мини на 114.
113.
"Оръжията ни бяха равни. Всичко зависеше от това кой е по-бърз и умел стрелец. Бях съсредоточен и забелязах почти незабележимото трепване в очите на противника. Той мълиеносно извади револвера си, но аз също не закъснях.
Над прашната уличка един след друг се разнесоха два изстрела. Негодникът се олюля, хвана се за корема и се строполи по очи в прахоляка. Изчаках револвера ми да се охлади докато бдително наблюдавах дали някое от приятелчетата на оня тип не дебне зад ъгъла и прибрах оръжието обратно в кобура."
Отбележи си имаш един патрон по-малко в барабана на револвера и ако са ти останали патрони мина на 114. иначе продължи на 115.
114.
Не се бях излъгал, още щом пристъпих напред към бара, дори преди още гробарят да е дотърчал до гърчещия се в прахта Йолайджа, брат му Йолайджаджа изкочи из зад ъгъла с изваден пистолет... Последната му грешка в живота.
Отбележи си имаш един патрон по-малко в оръжието и ако са ти останали патрони в него мина на 116, иначе презареди и продължи пак на 116.
115.
Не се бях излъгал, още щом пристъпих напред към бара, дори преди още гробарят да е дотърчал до гърчещия се в прахта Йолайджа, брат му Йолайджаджа изкочи из зад ъгъла с изваден пистолет... Чукчето на револверът удари напразно, ех да си бях бройл патроните - последната ми грешка в живота.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas