Не е вярно това за умение седем - пробвал съм леговището на снежната вещица и още в началото има серия от задължителни битки в които те сдухват неспасяемо.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
- Шансът по време на игра - предпочитам да го има, но само когато може да разчупи геймплея. Давам пример с Принца на Алкирия, когато се пробваш в началото да избягате с млечния ти брат с лодка. Изведнъж те питат дали на лодкаря може да се има доверие и мяташ заровете да провериш дали е така.... Така ми хареса. Може и да е предател, но може и да ви симпатизира.
Точно си поправих изданието.Явно гледаш старото издание. Моето е новото ('98ма) и там вече съм го оправил още навремето - на 121 е правилният преход (женицата на Плеяда, която е набирала машинописните ни страници на компа пак е изяла единичката.
)
Това е за темата с грешните препратки .Явно гледаш старото издание. Моето е новото ('98ма) и там вече съм го оправил още навремето - на 121 е правилният преход (женицата на Плеяда, която е набирала машинописните ни страници на компа пак е изяла единичката.
)
Според мен шансът трябва да може да е фатален само в рамките на бойната система.
Извън нея, ролята му трябва да е сведена до минимум или да е сведена до избор на играча, комуто не е дадена достатъчно информация за да направи даден избор - така поне пак той решава съдбата си, а не някакви зарове.
На Ван дер Сар силата му изобщо не е в спасяването на дузпи. Всичко друго, но не и това.- Шансът и спортните игри - задължителен. Някой се беше изказал, че не трябва да го има, но за мене си трябва. Колко дузпи може да вкара един щатен изпълнител? А ако срещу него на вратата застане Ван дер Сар, с колко му се намалява шанса знаете ли? Същото е и при стрелбата от тройката - навремето рекорда ми беше от 20 изтрела да вкарам 18 без никой да ми пречи, но по време на игра, когато играят срещу тебе на лична защита с колко според вас ми се намалява шанса да го направя. Същото важи и за стрелбата от фал. Всеки може да си вкарва колкото си иска, но когато по време на мач напрежението ескалира на макс и си като гост. Публиката те освирква. Резултата е 1 точка преднина за опонента и предстоят да се изпълнят два фала.....
И как според теб си проличава нуждата от шанс в "Синът" ?Всъщност, точно Синът на Пустинята е доказателство, че от шанса няма как да се избяга.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas