Получени "Благодаря": 0
Супер, ще чакаме с нетърпениеaз обаче не се отказвам и ще направя игра с всички хитрини, които измислихме. Вече съм готов със сюжета и схемата...
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не се и съмнявам, че ще успееш... за репликаторите. А аз от най-приятелски чувства ще се опитам да ги "счупя", за да видим дали ще станат предвидими
!
И по трите точки - не е толкова опростено и няма да се пита чак толкова често. Да кажем в единия случай четеш една поредица епизод в следващия друга. В началото споменах за пресичащи се и разделящи се сюжетни линии.Ами те кодовете както ги описа Джордж би трябвало да са персонални за играча и като пръвъртиш веднъж книжката да ти се каже добави +1 към кодовете от А до Д и +2 към кодовете от Е до Й.
Остава проблемът с голямата разклоненост, за да псе проверяват кодовете и тове че често трябва да питаш играча какъв код има. Принципно е добре но повече от 3 пътя за една и съща ситуация ще дигнат страшно много обема. Предполагам че може да се направи и след първата битка с кикимората да ти кажат добави си +1 към персоналния Д код и при преиграването ако Д-то ти е 2, тя да не ти скочи от дървото, а да пусне мрежа от горе ти. Ако пак я победиш добаяш още +1 и при третото ти минаване кода ти е Д3, което те праща на епизод в който чуваш уплашено квичене и някой бяга през гората.
Конкретно това което аз драскутя ситуацията се определя от наличието на разни спътници в отбора ти. Ако Жоро и Гошо са с теб мини на 12, ако е само Гошо мини на 13, ако нямаш нито един от двамата на 14. Преиграването идва от възможността да направиш друг отбор...
Ами то аз мислих да повишавам трудността като добавям съдържание, не като крия част от информацията. Затова кръстих последните кодове "репликатори"В...Но пък и аз съм човек, който мрази повишаващата се трудност, която да ти крие част от съдържанието.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas