Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не ми звучи като добър план за изкарване на пари. Да бях критикувал текст, че да си го купят. Ама корицата може да се види безплатно. И ако се окаже, че повечето хора се съгласяват с мен, бизнеменът си вкарва автогол.Размката я сложихме след един разговор с Уейн. Не помня кой от нас първи спомена "... дай да сложим една дърварска рамка, че да издразним Майкъл". Решихме, че като се изнервиш ще почнеш да пишеш против корицата. Така правиш допълнителна реклама. Хиляди ще купуват само да видят дали е вярно, това което пишеш.
Споделих съвсем честно какво не ми харесва в корицата. Мнението ми е на читател. Не съм нито доказан маркетинг-специалист, нито художник. Разбира се, много хора могат да не се съгласят с мен и не може да се спори, няма обективни показатели, по които да се определи кой е прав.
Не съм се напъвал да си измислям кусури на корицата, само за да изградя внушителна криика, просто споделих мнението си за всичко, което ми направи впечатление.
Не ми звучи като добър план за изкарване на пари. Да бях критикувал текст, че да си го купят. Ама корицата може да се види безплатно. И ако се окаже, че повечето хора се съгласяват с мен, бизнеменът си вкарва автогол.Размката я сложихме след един разговор с Уейн. Не помня кой от нас първи спомена "... дай да сложим една дърварска рамка, че да издразним Майкъл". Решихме, че като се изнервиш ще почнеш да пишеш против корицата. Така правиш допълнителна реклама. Хиляди ще купуват само да видят дали е вярно, това което пишеш.
Не се сещам някое начинание на Уейн да е довело до неговото забогатяване. - Сега ще забогатее. Все някога има първи път!
Колкото до това какъв смисъл може да се вкара в думата "класика"... виждам, че можете да вадите аргументи срещу моето мнение. Трябва да се надявате обективната публика да види някакъв смисъл в тях, иначе прилича малко на препирни на детска площадка. В крайна сметка, продуктът си е на Уейн, може да прави каквото си иска. :bye:
Що не дава? Би било интересно да ги видим, а не виждам по какъв начин биха навредили на нещо.
А бе има ги и трола и джуджетат... разбира се, от къде са се пръкнали. Все пак това е нова книга, има нови елементи.Артът е страхотен по принцип. Само не схващам тия джуджета и тоя трол от къде са се дянали и какво общо имат... В ледените пирати нямаше такова нещо, само хорица. То идеята там беше, че населението е корабокруширало от Космоса и и е изградило някакво псевдо-средновековно общество на ледена планета. Има някаква магия тук-там, ама тия джуджета и тоя трол са ми мноооого извън сетинга и ми идват в повече.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas