Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Можеш да си отвориш една отделна тема, в която да се жалвате колко лоши играчи сте (умрелите скоростно).
Можеш да си отвориш една отделна тема, в която да се жалвате колко лоши играчи сте (умрелите скоростно).
Е, аз на няколко пъти питах, но не вярвам да получа отговор. Къде е грешният избор при следните избори - епизоди - 1 - 151 - 134- 112 - 83 край? Очевидно, грешният избор е направен при процеса на избор на персонаж и неправилно разпределение на точките по уменията.
Всъщност всичко написано е именно по отношение на Ледената Цитадела, защото описва какво не е наред в нея, а именно: Проблемът не е в Ледената Цитадела като съдържание, а в издателя като манталитет и поведение. И именно затова е публикувано в секцията за "общи коментари", а не в секцията "рецензии".Всичко това разбира се няма нищо общо с коментарите по Ледената Цитадела.
![]()
Според мен в горепосочения казус няма допусната читателска грешка при правенето на избор. Въпрос на малшанс. Но не знам защо това е проблем за Лисичков. Подобно нещо може да се намери и в други любими негови КИ. (Още си спомням първия си опит в КМ1)
Е, аз на няколко пъти питах, но не вярвам да получа отговор. Къде е грешният избор при следните избори - епизоди - 1 - 151 - 134- 112 - 83 край? Очевидно, грешният избор е направен при процеса на избор на персонаж и неправилно разпределение на точките по уменията.
А за уменията, вече беше казано:
Сега относно баланса. Не е вярно, че някои професии са „почти обречени”. Напротив, Цитаделата може да се изиграе успешно с всички, ако действате разумно, дори с уж най-слабите. Всяка ситуация може да се мине успешно поне по два начина, често по три или повече, да не говорим, че при сполучливи решения може и да не попаднете в нея. .
Според мен в горепосочения казус няма допусната читателска грешка при правенето на избор. Въпрос на малшанс. Но не знам защо това е проблем за Лисичков. Подобно нещо може да се намери и в други любими негови КИ. (Още си спомням първия си опит в КМ1)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas