Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
В заключение:
Градска вещица е приятна книжка от рода на звездни куриери, която си има своите проблеми и ако се постараете да не изпадате от времевата линия ще получите добра игра, до момента в който принудително бъдете върнати в началото. При второто минаване вече ще знаете дали Виктор пуши и ще може да се насладите на финалния надпис: ту би кунтинуе.
...
Литература: 6/10
Игра: 4/10
Кефометър: 5/10
Имам потвърждение официално!
Сгрешени препратки във вещицата:
еп. 12 вместо 89 --> 131
еп. 96 вместо 45 --> 68
Корекциите са следните: На епизод 240 зачертайте препратката на епизод 9 и на негово място напишете 187.
На епизод 226 вторите 2 препратки са излишни; това не е cheat, просто е счупен епизода - няма как отговори 3 и 4 да са верни, без 2 да е изпълненверен, но 3 и 4 само ви "рестартират" без да добавят нещо ново и ще въртите през тях до безкрай.
Ако взимаше всичко предвид, нямаше да напишеш това.Другия път махни 70% от поста си, ако искаш да е по същество. Уейн винаги взема всичко предвид - както 30те % (реалните отзиви), така и 70те (липсата на култура на общуването у някои тук).
Аз пък защо? Аз нищо не съм твърдял, само си споделих мнението на фен. Очевидно е, че не съм само аз на подобно мнение. Очевидно е, че не е първата ти книга предизвикала подобни мнения. Очевидно е, че не си си извадил никакви поуки и продължаваш да демонстрираш липса на култура на общуване. Поздрави!Нито пък ти.
Ако взимаше всичко предвид, нямаше да напишеш това.Другия път махни 70% от поста си, ако искаш да е по същество. Уейн винаги взема всичко предвид - както 30те % (реалните отзиви), така и 70те (липсата на култура на общуването у някои тук).
Аз пък защо? Аз нищо не съм твърдял, само си споделих мнението на фен. Очевидно е, че не съм само аз на подобно мнение. Очевидно е, че не е първата ти книга предизвикала подобни мнения. Очевидно е, че не си си извадил никакви поуки и продължаваш да демонстрираш липса на култура на общуване. Поздрави!Нито пък ти.
ПП: Пиша отговора като продължение на поста над тебе, щото явно държиш да се из***еш последен![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas