Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
vanio_l, защо всъщност се хвана с тази книга? Винаги си казвал, че не четеш моите игри. Сега опитваш да изиграеш най-трудната или просто търсиш за какво да ме ядеш?Зачетох се и .... забуксувах на правилата
Какво значи ШАНС /.../ <=на мястото на точките има цифра: напр. 6, 8 и т.н. И къде са тия таблици 1 и 2, свързани с въпросния шанс?
Зачетох се и .... забуксувах на правилата
Какво значи ШАНС /.../ <=на мястото на точките има цифра: напр. 6, 8 и т.н. И къде са тия таблици 1 и 2, свързани с въпросния шанс?
Някакъв проблем ли има да (полагам усилия да) чета твоя книга?vanio_l, защо всъщност се хвана с тази книга?
Минавал съм през почти всичките ти книги. Не съм попадал само на 2-3 и тази е една от тях. Интересно ми е какво представлява. Щом повдигаш въпроса за това какво чета и какво не - до тук за моите вкусове и разбирания една става и една също може да се докара докрая ако имаш време и желание. Останалите по-добре да не ги споменавам, че пак ще ми трият мнениятаВинаги си казвал, че не четеш моите игри. Сега опитваш да изиграеш най-трудната или просто търсиш за какво да ме ядеш?
Я, можел си и да помагаш, когато има въпрос относно ТВОЯ книгаШАНС/6/ - означава един зар Д6, ШАНС/8/ - един зар Д8, ШАНС/12/ - два зара Д6, ШАНС/16/ - два зара Д8.
Много ясно пише да се използват зарчета от "стратове" играта беше опит за връзка с тях. Там има само Д6 и Д8. Това, че таблиците със случайни числа не са отпечатени не е моя вина. Липсващото указание е точно да се използват два зара при ШАНС 12 или 16. И моля не ми казвай, че предпочиташ да бодеш пръст в таблиците вместо да използваш зарчета.
Е това означава, че най-вероятно ще отиде в книжна борса да и се "порадва" някой друг колекционер Все пак можеш да ги споменеш ако не мен, да улесниш поне феновете си - имаш такиваВ книгата има много по-големи и по-фатални пропуски.
Не желая да те критикувам. Няма смисъл - на критика скачаш като тигър на вързана овца.Прочети другите теми и ще има за какво да ме критикуваш. Ако си "забуксувал" още тук, няма да с справиш с книгата. Ако все пак опиташ имай предвид, че всички пропуски могат да се заобиколят - сам ще е сетиш как
Това винаги ми е било много непонятно оплакване. Все още не разбирам защо не може да си сложиш някакви точки. Даже не е от значение колко са в началото. След първите една две битки, по показателите за поражения може да се изчисли по точно....подобно на Лорд и магьосник в който...не бяха дадени жизнените точки на противниците.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas