Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Нямаше оръжшя.
При Леопарда учих само стиловете, после на път за Тигъра срещнах дедето дето ме научи на Змията. Получих по един меч и от двамата си даскали, но точки за оръжие не видях никъде..
Точно така стана - след "Змията" имаше само специалните умения, получиш "Змийски Зъб" и отидох да пердаша княза. За княза някакви 20 точки не ми стигнаха или нещо такова.
Напиши в NO EXIT правилната препратка плс.
Сега я довърших и аз и споделям мнението ... ранният Джордж не ми харесва...късният е много по-добре!Довърших я тая вечер. Почти съвсем като "Проклятието на меча".
Цялата книга събираш умения, изучаваш стилове, и общо взето пълната им употреба е в кряжеския град. Там обаче става мармалад с правилата. Специалните и върховните умения могат да се използват без указание, а котато получаваш бонус от тях не става ясно"вкарал ли си ги в употреба", или бонуса е статичен... Отделно, как става това с двойните форми, кои с кои точки се събират - пълна каша, каквато само Миндизов може да забърка...
Понякога ми се искаше да пише книги с по-малко сметки, че да не се омотава сам...
От българските книги само "Нинджа" на Монт може да я изпреварва. Гледам, че и двете са от 1994 г....май беше първата за бойни изкуства...
"Стилове, които познаваш" не са ненужни... ако познаваш стила на автора. Предназначението им е да се даде възможност на играча в началото на играта да използва при необходимост подходяща форма, ако още не е научил такава. Например владееш само тип "камък" и "лист", а ти трябва"ножица". И разбира се играчът винаги трябва да има шанс "да се осере тотално" в края, ако си прави неуместни експерименти.... Имаше и някакви "стилове които познаваш". За мен бяха напълно ненужни. Да се биеш с някой "папагалската" за "живота" си е най-малкото неразумно (да не използвам по-силни думи)...
P.S. "Стилова които познаваш" може да ти са от някаква полза, но само когато тотално си се оср@л пред учителите.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas