Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
[/spoil]
Айде стига се прави на ударен. Има фиктивен избор на цели пет игрови персонажа, с които не може да се играе. То бива пародия, ама тлъстата, дебела лъжа си остава тлъста, дебела лъжа. Не че книгата страда от тая работа, страда твоя и без друго компрометиран имидж на автор.Суперагентът наистина СЕ ПОЯВЯВА ОТНОВО (за колко епизода е друг въпрос) като игрови персонаж и във втора книга наистина ИМА ИЗБОР от цели пет (ти можеш да си ги избираш, но те самите може да са и на друго мнение).
![]()
![]()
Менсън, няма да стане така, сам се сещаш.Не сам прочел целия "Патрул", но ми се струва, че нещо в оценяването на първата част куца здравата. В оценката се казва "броят се всички различни МС знаци от началото до края на книга първа" и то независимо "дали си минал книгата от първия път или на няколко опита, със започване от началото".
И така мен ме претрепа Уили без да искаи се наложи да започна от еп. 1. Но следвайки инструкциите в оценка на играта установих, че грешките които сам допуснал преди това мога да поправя със следващото ми попадане в същата ситуация. Това ми носи често +МС. А какво ще стане като понатрупам в положителна стойност монетки на съдбата и нарочно избера ход, в който да ме очистят^ Пак съм на еп. 1 и си трупам монетите на съдбата и когато ми омръзне да се възползвам от явно пообърканите правила за оценка ще сам събрал не "40 или повече", а може би трябва да си добавя сам "1 000 000 или повече - лесно ще ни убедиш, че ако се напънеш още малко значи си разбрал колко е максималният резултат"
Това не ми пречи да се смея почети във всеки един епизод. Книгата мачка!
P.S.
Все пак е възможно и авторите да се решили самата оценка да е една пародия, както и цялата книжка.
[/spoil]В кой знае защо изтрития ми пост се казваше следното в отговор на Пешката:
Айде стига се прави на ударен. Има фиктивен избор на цели пет игрови персонажа, с които не може да се играе. То бива пародия, ама тлъстата, дебела лъжа си остава тлъста, дебела лъжа. Не че книгата страда от тая работа, страда твоя и без друго компрометиран имидж на автор.Суперагентът наистина СЕ ПОЯВЯВА ОТНОВО (за колко епизода е друг въпрос) като игрови персонаж и във втора книга наистина ИМА ИЗБОР от цели пет (ти можеш да си ги избираш, но те самите може да са и на друго мнение).
![]()
![]()
Не знам кой се прави на ударен, но явно има такива хора. Така че просто махнах въпросното изречение в началния пост, така че нищо или никой да не страда, според никого.
За мен е приятна изненада, че на някои хора тази КИ се харесва. Ако трябва да съм честен, една сутрин хванах книжката от произволно място и без много да се замислям в-у изборите цъках наляво-надясно. Има си и забавните моменти, просто откъм геймплей е... хм...малко трудничка.Май ще ги търся при следващия прочит. Завърших с оценка +7. Още обаче се чудя защо не си спечелих нито една монетка във финалния батал с Боса, въпреки че го бих пърфект
Книга 1 надмина очакванията ми за забавление. Ще я тикна в ръцете на жената, че и тя да разбере защо се хилих като ряпа снощи, докато тя простираше![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas