• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Патрул за Ада 2 в 1
/
Обща тема за новия "Патрул за Ада"

Обща тема за новия "Патрул за Ада"

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
14 Юни 2012 16:19
maniqka
Тарикат
Тарикат
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #56940
нали,затова се прибегва до всякакви измами от тъй наречените български писатели ,не всички но масово,наскоро видях в една книжарница дори един който беше изтипосал на книгата си почти на цялата корица името на великия СТИВЪН КИНГ май само и само да му вървят продажбите :)

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

14 Юни 2012 16:20
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 138
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #56941
По темата моля, за книгата на Бранимир си има друга такава.

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

16 Юни 2012 01:51
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Topic Author
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57167
В кой знае защо изтрития ми пост се казваше следното в отговор на Пешката:
[spoil]

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:

Ейдриън Уейн писа: писа:
Суперагентът наистина СЕ ПОЯВЯВА ОТНОВО (за колко епизода е друг въпрос) като игрови персонаж и във втора книга наистина ИМА ИЗБОР от цели пет (ти можеш да си ги избираш, но те самите може да са и на друго мнение). :)
Айде стига се прави на ударен. Има фиктивен избор на цели пет игрови персонажа, с които не може да се играе. То бива пародия, ама тлъстата, дебела лъжа си остава тлъста, дебела лъжа. Не че книгата страда от тая работа, страда твоя и без друго компрометиран имидж на автор. :lol:
[/spoil]

Не знам кой се прави на ударен, но явно има такива хора. Така че просто махнах въпросното изречение в началния пост, така че нищо или никой да не страда, според никого.

Marilyn Manson писа: писа:
Не сам прочел целия "Патрул", но ми се струва, че нещо в оценяването на първата част куца здравата. В оценката се казва "броят се всички различни МС знаци от началото до края на книга първа" и то независимо "дали си минал книгата от първия път или на няколко опита, със започване от началото".
И така мен ме претрепа Уили без да иска :) и се наложи да започна от еп. 1. Но следвайки инструкциите в оценка на играта установих, че грешките които сам допуснал преди това мога да поправя със следващото ми попадане в същата ситуация. Това ми носи често +МС. А какво ще стане като понатрупам в положителна стойност монетки на съдбата и нарочно избера ход, в който да ме очистят^ Пак съм на еп. 1 и си трупам монетите на съдбата и когато ми омръзне да се възползвам от явно пообърканите правила за оценка ще сам събрал не "40 или повече", а може би трябва да си добавя сам "1 000 000 или повече - лесно ще ни убедиш, че ако се напънеш още малко значи си разбрал колко е максималният резултат" :)
Това не ми пречи да се смея почети във всеки един епизод. Книгата мачка!
P.S.
Все пак е възможно и авторите да се решили самата оценка да е една пародия, както и цялата книжка.
Менсън, няма да стане така, сам се сещаш. :) Пише "различни" МС знаци. Тоест дори да почнеш отначало, за оценката ти се броят само спечелените/изгубени при ПЪРВОТО минаване на ситуацията - защото ако я минаваш наново, това ще са същите М.С знаци, през които вече си минал - или подминал - веднъж. Приеми цялата книга първа за едно цяло (независимо дали ще го минеш на един път или на пет пъти). Минеш ли през една част от това цяло, тя вече се брои за мината (поне спрямо оценката в края). Това е. :)

16 Юни 2012 09:48
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57171
[spoil]

В кой знае защо изтрития ми пост се казваше следното в отговор на Пешката:

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:

Суперагентът наистина СЕ ПОЯВЯВА ОТНОВО (за колко епизода е друг въпрос) като игрови персонаж и във втора книга наистина ИМА ИЗБОР от цели пет (ти можеш да си ги избираш, но те самите може да са и на друго мнение). :)
Айде стига се прави на ударен. Има фиктивен избор на цели пет игрови персонажа, с които не може да се играе. То бива пародия, ама тлъстата, дебела лъжа си остава тлъста, дебела лъжа. Не че книгата страда от тая работа, страда твоя и без друго компрометиран имидж на автор. :lol:

Не знам кой се прави на ударен, но явно има такива хора. Така че просто махнах въпросното изречение в началния пост, така че нищо или никой да не страда, според никого.
[/spoil]
Много е хубаво че си изтрил невярната и подвеждаща информация за твой търговски продукт. (Това е похвала от потребител) Може Рони да се е олял с метлата, извинявай за което. :rolleyes:

16 Юни 2012 10:24
Безсмъртен's Avatar
Безсмъртен
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57172
Вече ми се изясниха нещата с оценката. Сега ще си направя корекциите в Монетките на съдбата и тръгвам са гоня Мухатъ. Да видим какъв резултат ще изкарам.
Всъщност цяла сутрин една муха не спря да ме каца нагло, въпреки постоянните ми подритвания и махания с ръце :) В крайна сметка докато четях отговора на Уеин я добарах с ловък замах и то докато прехвърчаше пред монитора (без майтап).

16 Юни 2012 10:28
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57175
Мерлин, пробвай да намериш местата, където гепваш по 5, че и по 10 монетки наведнъж - обикновено са свързани с култови диалози. :mrgreen:

16 Юни 2012 11:17
Безсмъртен's Avatar
Безсмъртен
Командос
Командос
Скрий Още
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57182
Май ще ги търся при следващия прочит. Завърших с оценка +7. Още обаче се чудя защо не си спечелих нито една монетка във финалния батал с Боса, въпреки че го бих пърфект :)
Книга 1 надмина очакванията ми за забавление. Ще я тикна в ръцете на жената, че и тя да разбере защо се хилих като ряпа снощи, докато тя простираше :)

16 Юни 2012 11:24
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57183
Ти старото издание не си ли чел? :side: Бос-файта накрая не помня да ми е давал много монетки, по пътя бяха.

16 Юни 2012 11:50
Безсмъртен's Avatar
Безсмъртен
Командос
Командос
Скрий Още
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57184
Не съм го чел. Спомням си как изглеждаше корицата. Може би ако я бях играл навремето в тази щях да се замислям върху някои от решенията които взех и са главна причина за оценката ми.
Дано във втора част да се справя по добре, че ще стана за резил :lol:

18 Юни 2012 10:14
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 34
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57282

Marilyn Manson писа: писа:
Май ще ги търся при следващия прочит. Завърших с оценка +7. Още обаче се чудя защо не си спечелих нито една монетка във финалния батал с Боса, въпреки че го бих пърфект :)
Книга 1 надмина очакванията ми за забавление. Ще я тикна в ръцете на жената, че и тя да разбере защо се хилих като ряпа снощи, докато тя простираше :)
За мен е приятна изненада, че на някои хора тази КИ се харесва. Ако трябва да съм честен, една сутрин хванах книжката от произволно място и без много да се замислям в-у изборите цъках наляво-надясно. Има си и забавните моменти, просто откъм геймплей е... хм...малко трудничка.

18 Юни 2012 10:19
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57283
Аз пък се изненадвам, че не я харесват (и то доста, доколкото събрах отзиви лично). Пародията си е ок, стария патрул е почти не разбутан (което на мен не би ми харесало), новия е обидно кратък, но поне не ти идва като самостоятелна книжка за 10 лева, а удобно е поместен заедно с първата част. :side:

В общи линии е точно каквото очаквах - минус опцията да ровиш насам натам като играеш за оценка, щото съответно от някои разклонения губиш точки.

18 Юни 2012 22:04
Безсмъртен's Avatar
Безсмъртен
Командос
Командос
Скрий Още
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57367
Айдееее ... и във втора част ме зачаткаха. Май по напреднах, обаче ми се дигна яко адреналина и ме килнаха :) Якооо
Засега 1 смърт

19 Юни 2012 19:48
Безсмъртен's Avatar
Безсмъртен
Командос
Командос
Скрий Още
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57490
Вече изиграх втора част и съм по-доволен от резултата си от първата. 2 смърт - отлично.

21 Юни 2012 08:20
invincible
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57656
Започвам Патрула, да видим що ето.

<!-- w --> www.cherepov.free.bg <!-- w -->
... e=youtu.be

21 Юни 2012 13:50
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 64
Обща тема за новия "Патрул за Ада" #57675
Вече ще престана да задавам въпроса за тиража - очевидно е болезнен за някои хора. Като го зададох на един полуизвестен автор от Кърджали ме блокира отвсякъде и щом чуе името ми, му избива пяна на устата; като го зададох тук ми го изтриха без обяснение... Не е срамно бе, хора :roll:

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Форум