Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
От тези, единствено баницата не е типичен фентъзи елемент и е просто една закачка с читателите. Сигурен ли си, че има гоблини и тролове?Лордове, друиди, баници със сирене, елфи, гоблини и тролове, пасторални картини с басово блеещи овце, сцена с филмова еротика, груби псувни.
Когато си я купих, не бях чел много мнения за нея. Прочетох я, не мога да кажа, че бях впечатлен, но не бях и разочарован.Купих си я. По-скоро не ми хареса. Нейният свят е страхотна мешаница, стилът също. Лордове, друиди, баници със сирене, елфи, гоблини и тролове, пасторални картини с басово блеещи овце, сцена с филмова еротика, груби псувни. Не разбрах що за времемясто е това, в което съм попаднал.
Не тролове, орки.:wtf:
Светът си е стандартен фентъзи такъв.От тези, единствено баницата не е типичен фентъзи елемент и е просто една закачка с читателите. Сигурен ли си, че има гоблини и тролове?Лордове, друиди, баници със сирене, елфи, гоблини и тролове, пасторални картини с басово блеещи овце, сцена с филмова еротика, груби псувни.
Какво имаш предвид под инцидент? В момента Торо пише следващата част и по всички данни до момента ще е разбиваща.Книгата губи много от това, че уж е част от поредица, а поредицата я няма.
Доста добър дебют е, ако бъде сравнена с дебютите на старите автори, включително и моята първа книга-игра "Изпитанието". Сравнена с много от старите книги-игри, е доста добра. Разбира се, писана е в друго време, нормално е да е по-добра.
Не е кой знае какво, но е първа книга на млад автор. За съжаление, потвърдиха се опасенията ми, че е инцидент. А за да стане един човек добър в нещо, искат се систематични тренировки.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas