Получени "Благодаря": 494
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Е, ако живееше в света на Крея, можеше и ти да си недорасъл негодник... няма как да знаеш.От задната корица на "Котаракът" ни прикоткват с уверението: "Твоето приключение ! В нея няма да четеш за подвизите на друг, тук героят си самият ти !".
Друг път. Героят е някакъв си недорасъл негодник, който няма нищо общо с мен.
Е, ако живееше в света на Крея, можеше и ти да си недорасъл негодник... няма как да знаеш.От задната корица на "Котаракът" ни прикоткват с уверението: "Твоето приключение ! В нея няма да четеш за подвизите на друг, тук героят си самият ти !".
Друг път. Героят е някакъв си недорасъл негодник, който няма нищо общо с мен.
Аз мисля, че доста хора могат да се впишат в образа, без да си дават много зор.
Вече двамина ме питате едно и също с чуждоезично трибуквие. Отговарям: ей такова, да го таковам такованото таковане.Аз пък не мога да повярвам че за някои хора "повестованието" от второ лице допринася да се вживеят повече в приключението.
Орките се споменават между другото, без да се срещаме пряко с тях. Но пък се сблъскваме с елф.Мен пък точно стила, изказа, че дори и ругатните ми харесаха. Стори ми се по-различно от стандартното фентъзи с някаква нова атмосфера която ми допадна. Но не ми хареса целта на играта, нещо цялата идея да е в това да се сваля Елинор ми е далеч от моята представа за книга-игра.
И аз не знам да има орки.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas