Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
"Метнах зар 6-ца - при четен резултат Елинор ми пусна и записах кодова дума "заек", а при нечетен ми каза, че я боли главата и не записах "заек"."Е какви зарове, при положение, че няма битки? Точките отношения с Елинор ли да се определят от зарове?
Щото си знаем "матриала".
За литературата няма как да се съглася. От една страна не държа на високи постижения в тази насока, когато става дума за книга-игра с дълга, оригинална и/или сложна игра. От друга страна , "Котаракът" е някакъв опит за литературност (макар и не само за това), който остава далеч от добрите образци за стил от Първата вълна, а в областта на играта не предлага каквото и да е невиждано - бива я, но нищо повече - опростена е и не предлага никакви новости откъм система.Ето и една реклама от мен
Защо Котарака е готина книжка за мен - Искате литература - имате добра литература. Искате различни пътища - имате различни пътища. Искате много избори, които променят историята - и това го имате. Имате кодови думи. Не съществува зар, което мен ме издразни, но пък в тази книга едва ли би се включил подобаващо. Има романтични моменти - сцени с ухажване. Книгата-игра не е линейна.Какво още искате?
Която и да е книга-игра на Колин без зарове.VG сподели ми, кои са най добрите в литературно отношение книги-игри от старата вълна, които не се хвърлят зарове и са поне над 200 епизода.
Колин има и без зарове, мисля че знаеш много добре кои са: "Конникът на Апокалипсиса", "Сянката на Сатаната", "Каджанга", "Звезден легионер", "Гробището на слоновете", "Спасете Титаник", "Таласъмите се завръщат"... . (Но не знам пък защо трябва да са без зарове, при положение, че става дума за литературен стил.)Само да знаеш, че това не го считам за отговор, тъй като излиза, че критикуваш без база за сравнение, освен това 98 процента от книгите на Колин има зарове.
За литературата няма как да се съглася. От една страна не държа на високи постижения в тази насока, когато става дума за книга-игра с дълга, оригинална и/или сложна игра. От друга страна , "Котаракът" е някакъв опит за литературност (макар и не само за това), който остава далеч от добрите образци за стил от Първата вълна, а в областта на играта не предлага каквото и да е невиждано - бива я, но нищо повече - опростена е и не предлага никакви новости откъм система.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas