Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Натрупването на определен брой точки по даден показател може да промени качествено нещата за играча, точно както и записването на определени кодови думи.
Разпердушиних котарака, добър старт на вълната - много ми хареса.
1 въпрос ме гложди, на епизод 118 се дават няколко избора, 2 от които водят до КД "портокал", но се различават по смисъл. В единия котарака разпитва за друидските умения, а в другия за проблемите. Та въпроса ми е: Какво точно значение носи тази КД, че за нея се дават 5 точки оценка в края?
Айде пускай следващата книга
Това най-вероятно не е вярно, тъй като, като фен на КИ сигурно съм прочел повече от него. А за това, че лично е използвал повече системи в КИ вече няма спор.Ронка, седем кодови думи са удачни, ако оказват седем различни неща. Освен това изказването ти е малко фейл - приеми, че ММ е виждал повече системи от теб на доверие.
Wild guess:
щото проявяваш интерес към мацката?
Абе, бая вода изтече откак четох Нарциса, ама портокал не отразяваше ли че научаваш за друидските умения на мацката? Което вероятно отговаря на въпроса по-точно, отколкото да кажем че се използва само за точки. Никъде не те питат дали имаш 'портокал' ,вярно, но ако си я получил - би следвало да се сетиш че не е добра идея да сипваш отрова в чайчето на мишената...Кодова дума портокал се използва само за точкуването, но информацията от тези епизоди може да се окаже полезна в някои от решенията на Котарака, затова съм дал награда за тези, които са достигнали до правилния край с повече знание и по-малко късмет, че и дори за правилното решение да получат полезна информация в тази ситуация (заслужават си, дори да не им потрябва в последствие). Отношенията с момата в случая нямат общо с тази кодова дума.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas