Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Може би първите епизоди са писани по-отдавнаДокато четях ми се стори, че усещам развитие в стила на автора и подобрение на техниките на писане.
На мен знака ми го махнаха два пъти подред. Няма лошо, предполагам, че и Котаракът не би възразил против подсигуряванетоЕдит: Абе оказа се че всъщност съм Недочел там където пише ИЛИ като И в предпоследния епизод.
Пишеше дали имаме кодова дума Сокол (бягството на девойката) ИЛИ кодова дума Цяр (ако са ти махнали знака) а на мен се стори че пише И и понеже ги нямах и двете минах на епизода със смъртта. После проверих и останалите опции за бягство (през гората и града) и там имаше смърт.
Заекът се взема, ако имаш много точки за отношения !За минаване на играта важи само от първия път доколкото разбрах.
Аз лично имах Портокал, Плъх, Пор и Сокол - това ми бяха точките.
Тепърва ми предстои да разбера как да успея да взема цяр и заек и какви са тия вишни.
Силно се надявам Ал Торо да издаде и следващата книга и да има значение какво си правил в тази.
Съгласен и по двата параграфаИ точно тук ще кажа кое е най-хубавото нещо на книгите игри - убеден съм 100% че моята история кяото аз четох с книгата е различна от историята да речем на Султанов. И точно това е забавното - на всеки са му са се случили различни неща и оттам сюжета не е статична константа а напротив - променлива е. А точно това е смисъла да означението книга- игра
Последното изречение на финала разцепи Ей така се свършва книга с реклама за следващата.
Тано Скаридата бе собственик на кръчма близо до океана, но основният му бизнес бе свързан с всякакви далавери и често се нуждаеше от нашите услуги. Взе ни под крилото си и ни помагаше в трудни моменти с някой и друг сребърник или със закрила, когато загазехме, а и често ни намираше работа.
Следващия път може да предвидя опция за отрязване на един два пръста за такива упорити случаиЗа мен не е достатъчно
Това за Тано не е вярно, за главния герой Тано е от най-близките хора по времето, в което се развива тази история. Той определено не е "кой да е" или просто някакъв кръчмар. Приемам забележката в друга посока - явно не съм предал достатъчно ясно отношенията между двамата в интрото и диалозите
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas